اشتراک طرز تهیه مربای زرشک خوش رنگ همراه با خواص زرشک گوناگون با شروع فصل پاییز زرشک های تازه و خوش رنگ به وفور یافت می شود. شما می توانید از این فرصت استفاده کنید و یک مربای زرشک تازه آماده نمایید.... Fatemeh آبان ۹, ۱۳۹۸ پسندیدن 0 ادامه مطلب دیدگاه 4 مشاهده
اشتراک طرز تهیه آش کلم قمری آذری یا آش داش کلم غذاهای ایرانی یکی از پر خاصیت ترین آش هایی که می توانید در فصول سرد سال برای محافظت در برابر سرماخوردگی های زمستانه مصرف کنید، آش کلم قمری آذری یا به زبان ترکی... Fatemeh مهر ۲۸, ۱۳۹۸ پسندیدن 0 ادامه مطلب دیدگاه 13 مشاهده
اشتراک طرز تهیه بادمجان شکم پر یا قارنی یاریخ غذاهای ایرانی بادمجان شکم پر که با اصطلاح بادمجان شکم پاره یا قارنی یاریخ در زبان ترکی شناخته می شود غذایی است که می توان گفت کمی شبیه به لونگی بادمجان یا... Fatemeh تیر ۱۵, ۱۳۹۸ پسندیدن 0 ادامه مطلب دیدگاه 13 مشاهده
اشتراک طرز تهیه مربای شاه توت سیاه زمان پخت: 20 دقیقه میان وعده شاه توت یکی از آن دسته میوه های خوش رنگ و لعابی است که در فصول تابستان به فراوانی یافت می شود بنابراین به راحتی می توان یک مربای خوش... Fatemeh تیر ۳, ۱۳۹۸ پسندیدن 0 ادامه مطلب دیدگاه 12 مشاهده
اشتراک طرز تهیه فالوده طالبی زمان پخت: 10 دقیقه دسر یکی از صیفی جات محبوبی که در فصل تابستان طرفداران بی شماری پیدا می کند دسر فالوده طالبی یا همان اسموتی طالبی است. البته محبوب بودن این صیفی تنها به... Fatemeh تیر ۱, ۱۳۹۸ پسندیدن 2 ادامه مطلب دیدگاه 35 مشاهده
اشتراک طرز تهیه یخ در بهشت ساده و با طعم میوه دسر یخ در بهشت یکی از آن دسرهای خنکی است که از قدیم الیام همه با آن آشنا هستند. این دسر خنک هم با انواع طرح ها و طعم های گوناگون... Fatemeh خرداد ۲۲, ۱۳۹۸ پسندیدن 1 ادامه مطلب دیدگاه 25 مشاهده
اشتراک طرز تهیه کلوچه خرمایی مخصوص ماه رمضان گوناگون میان وعده کلوچه خرمایی یکی از آن دسته نان های خوشمزه ای است که بیشتر در ماه رمضان و اغلب بعد از وعده افطار همراه با چای صرف می شود. البته این... Fatemeh اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۸ پسندیدن 0 ادامه مطلب دیدگاه 4 مشاهده
اشتراک طرز تهیه خورش کنگر زمان پخت: 3 ساعت غذاهای ایرانی خورش کنگر یکی از آن دست خورش های لذیذ ایرانی است که در مناطق مختلف ایران مثل کرمانشاه، قزوین، شیراز به سبک های مختلف طبخ می شود ولی امروز ما... Fatemeh اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۸ پسندیدن 0 ادامه مطلب دیدگاه 12 مشاهده
اشتراک طرز تهیه خاگینه خرما زمان پخت: 45 دقیقه دسر خاگینه خرما دسری است که در شهری تبریز و ترکیه با اصطلاح قیقاناخ شهرت دارد. این خاگینه ها بسیار شبیه به پن کیک خودمان هستند تنها با این تفاوت که... Fatemeh اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۸ پسندیدن 1 ادامه مطلب دیدگاه 70 مشاهده
اشتراک طرز تهیه خورش ریواس زمان پخت: 160 دقیقه غذاهای ایرانی با شروع فصل بهار پختن خورش ریواس هم خالی از لطف نیست. این گیاه خوشمزه با داشتن طعمی ترش برای دوست داران این طعم بسیار لذیذ می باشد. از طرفی... Fatemeh اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۸ پسندیدن 0 ادامه مطلب دیدگاه 14 مشاهده