• خانه
  • دسر
  • طرز تهیه دسر موهیتو یک دسر خنک و خوشمزه
0 0
طرز تهیه دسر موهیتو یک دسر خنک و خوشمزه

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
100 گرم خامه
1 پیمانه آب
2 شاخه برگ نعناع
1 بسته ژله لیمو
1 عدد لیمو ترش
دو قاشق غذا خوری عرق نعناع

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه دسر موهیتو یک دسر خنک و خوشمزه

  • سرو 4
  • آسان

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

موهیتو ها جزو آن دسته از نوشیدنی هایی محسوب می شوند که در فصول گرم سال طرفداران بیشتری پیدا می کنند. ولی امروز قصد داریم تا شما را با دسر موهیتو یک دسر خنک برای روزهای گرم تابستان بیشتر آشنا کنیم تا بتوانید از این طعم خوشمزه و بی نظیر در موارد بیشتری استفاده کنید.

موهیتو چیست؟

شاید اغلب شما با واژه موهیتو آشنا نباشید پس در ابتدا شما را بیشتر با این اصطلاح آشنا می کنیم. ماده اصلی تشکیل دهنده موهیتو عصاره لیمو و شکر است که در اکثر موارد از برگ نعناع تازه به عنوان ماده تزیینی و هم طعم دهندگی به آن استفاده می شود. زادگاه اصلی موهیتو کشور کوبا است که به علت وجود منابع بی شمار نعناع و نیشکر می باشد.

طرز تهیه نوشیدنی موهیتو

اگر قصد تهیه نوشیدنی موهیتو دارید می توانید ۲ عدد لیمو ترش تازه را به همراه ۱۰ تا ۱۵ عدد برگ نعناع تازه در مقداری آب گاز دار ریخته و ۲ قاشق غذا خوری شیره شکر را در درون آن حل کنید. اگر می خواهید نوشیدنی موهیتو را سرد بنوشید می توانید از چند تکه یخ برای این کار استفاده کنید. اگر می خواهید طعم ترش غالب تری از این نوشیدنی و یا حتی دسر موهیتو دریافت کنید می توانید از لیمو ترش سبز بدین منظور استفاده کنید. در تهیه دسر موهیتو نیازی به استفاده از شیره شکر نیست ولی در تهیه نوشیدنی موهیتو در صورت عدم دسترسی به آن می توانید یک قاشق غذا خوری شکر معمولی استفاده کنید.

در این دسر موهیتو برای این که دسرتان طبیعت گرم تری داشته باشد می توانید از عرق نعناع استفاده کنید. در پست های گذشته شما را با روش های تشخیص طبیعت خوراکی ها آشنا نمودیم که در صورت تمایل می توانید مطالعه کنید.

مراحل

1
انجام شده

آماده سازی ژله

در ابتدا برای آماده سازی این دسر موهیتو باید ژله را آماده کنید. پس پودر ژله را با یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. عصاره لیمو را به درون این ترکیب اضافه کنید. ژله را خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود و ترکیب شفافی ایجاد گردد. برگ نعناع تازه را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و با این ترکیب مخلوط نمایید.

2
انجام شده

آماده سازی خامه

خامه را با عرق نعناع مخلوط کنید. خوب آن ها را هم بزنید تا ترکیب یک دستی ایجاد شود. سپس به آرامی ترکیب خامه را با ژله مخلوط کرده، هم بزنید. می توانید از رنده پوست لیمو ترش هم کمی به این مواد اضافه کنید.

3
انجام شده
1 ساعت

مخلوط بدست آماده دسر موهیتو را در قالب های کوچک مد نظر بریزید و به مدت حدودا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
مربای گل محمدی
قبلی
آشنایی با نحوه پخت و آماده سازی مربای گل محمدی
پنه مرغ
بعدی
طرز تهیه پاستا پنه مرغ همراه با سس آلفردو
مربای گل محمدی
قبلی
آشنایی با نحوه پخت و آماده سازی مربای گل محمدی
پنه مرغ
بعدی
طرز تهیه پاستا پنه مرغ همراه با سس آلفردو