0 0
طرز تهیه سوفله مکا یک سوفله هیجان انگیز و جدید

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

25 گرم کره
65 گرم پودر کاکائو
75 گرم پودر شکر
4 قاشق سوپ خوری نسکافه
2 قاشق سوپ خوری عرق بهارنارنج
6 عدد سفیده تخم مرغ
به میزان لازم پودر شکر

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه سوفله مکا یک سوفله هیجان انگیز و جدید

  • 30 دقیقه
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

شاید یکی از میان وعده های جالبی که بتوانید برای خودتان آماده کنید همین سوفله مکا باشد. مکا یا موکاچینو نوعی قهوه است که برخلاف قهوه های معمولی از قهوه مکا به دست می آید و هم به صورت گرم و البته از همه مهم تر به صورت سرد می تواند سرو شود. ولی ما در این پست قصد نداریم تا شما را با آموزش طرز تهیه قوه مکا آشنا کنیم و البته نیازی به این قهوه در این سوفله مکا وجود نخواهد داشت. بنابراین با خیال راحت می توانید شروع به تهیه سوفله مکا کنید.

ناگفته نماند که شما می توانید از قهوه مکا برای آماده سازی یک نوشیدنی حتی در فصول گرم تابستان هم اقدام کنید و استفاده از این نوشیدنی تنها معطوف به فصول سرد سال و همراه با سایر نوشیدنی های گرم نخواهد شد.

در پست های گذشته شما را با انواع سوفله و تعریف کلی از آن آشنا نمودیم. بنابراین با خواندن این مطلب متوجه خواهید شد که برای تهیه سوفله مکا نیاز به سفیده تخم مرغ خواهید داشت و به عبارتی جزء اصلی سوفله ها همین سفیده تخم مرغ می باشد.

دقت کنید که برای تهیه سوفله مکا شما نیاز به ظروف سوفله خوری مخصوص خواهید داشت. پس قبل از شروع به کار بهتر است آن ها را آماده کرده و دم دست داشته باشید.

مراحل

1
انجام شده

ظروف سوفله خوری را در ابتدا با کره یا روغن چرب کنید. یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو را با یک قاشق سوپ خوری از پودر شکر با هم ترکیب کنید. به تساوی از این ترکیب در ظروف سوفله تان بریزید. سعی کنید با تکان دادن ظروف این پودر را در دیواره ها پخش کنید.

2
انجام شده

مابقی پودر کاکائو را با نسکافه و عرق بهارنارنج ترکیب کنید. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید تا سفید و منسجم شود. پودر شکر باقی مانده را با این سفیده ها مخلوط کنید. ترکیب مایه کاکائو را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و آن را به آرامی هم بزنید. از این مایه به نسبت مساوی در ظوف سوفله خوری بریزید.

3
انجام شده
12-15 دقیقه

از قبل فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید. ظروف سوفله را در فر قرار دهید. باید رویه مایه سوفله به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای تبدیل شود. بعد از خارج کردن از فر می توانید کمی برای تزیین از پودر شکر استفاده کنید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
مافین توت فرنگی
قبلی
طرز تهیه مافین توت فرنگی به صورت چیز کیک
کوفته مرغ
بعدی
طرز تهیه کوفته مرغ سرخ کرده و ساده
مافین توت فرنگی
قبلی
طرز تهیه مافین توت فرنگی به صورت چیز کیک
کوفته مرغ
بعدی
طرز تهیه کوفته مرغ سرخ کرده و ساده