• خانه
  • کیک
  • طرز تهیه شیرینی کاراملی سه لایه
0 0
طرز تهیه شیرینی کاراملی سه لایه

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

400 گرم شیر عسلی
150 گرم شکر
125 گرم کره
100 گرم شکلات
یک قاشق غذا خوری کره
1 قاشق چای خوری وانیل
190 گرم آرد
50 گرم شکر
150 گرم کره
1 قاشق چای خوری پکینگ پودر

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه شیرینی کاراملی سه لایه

غذای:
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    یک شیرینی کاراملی سه لایه یا نوعی بیسکویت فرقی ندارد شما می توانید از آن در مهمانی های خود نیز استفاده کنید. این شیرینی کاراملی سه لایه که قصد آموزش آن را داریم از سه لایه مختلف بیسکویت، کارامل نیم منجمد و شکلات تشکیل شده است که می تواند باب میل همه باشد.

    شیرینی کاراملی سه لایه

    برای درست کردن لایه شکلاتی این شیرینی شما به شکلات و یک قاشق غذا خوری کره نیاز خواهید داشت. ۱۲۵ گرم کره موجود در دستور تهیه برای لایه کاراملی و ۱۵۰ گرم ان برای لایه بیسکویتی می باشد. برای تهیه این شیرینی کاراملی مجلسی شما به یک قالب مربع و یا مستطیلی شکل بسته به دسترس نیاز خواهید داشت که عمقی در حدود ۳ تا ۴ سانتی متر را باید در آن در نظر داشته باشید. می توانید از کره یا روغن برای چرب کردن قالب استفاده کنید و یا این که از کاغذ روغنی که کار خارج کردن شیرینی کاراملی را در انتها بسیار آسان می کند، برای این کار انتخاب نمایید. کاغذ روغنی که از آن برای این کار استفاده می کنید بهتر است کمی بزرگتر از قالب برش بزنید تا گوشه های آن از قالب بیرون تر قرار بگیرد.

    برای آماده کردن لایه بیسکویتی این شیرینی کاراملی بهتر است از شکر دانه ریز استفاده شود تا در طی هم زدن کاملا دانه ها به خورد مواد بروند. از طرفی برای این صاف و یک دست شدن می توانید از هم زن برقی هم استفاده کنید. قطر لایه بیسکویت در تمامی سطوح قالب باید به یک اندازه باشد پس به این مساله نیز دقت داشته باشید. لایه بیسکویتی این شیرینی کاراملی نباید پف کند بنابراین قبل از قرار دادن آن در فر شما باید با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید.

    در پایان کار بعد از آخرین مرحله قرار گیری در یخچال می بایست آن را با یک چاقوی تیز برش بزنید می توانید بعد از برش دادن، دوباره قطعات را دریخچال قرار دهید و در هنگام سرو نمودن کاغذ روغنی ها را از آن ها جدا کنید. برای تزیین می توانید از شکلات سفید و مغزهای خوراکی استفاده کنید.

    در پست های گذشته شما را با طرز تهیه موس شکلاتی سه لایه آشنا نمودیم که در صورت تمایل می توانید از آن نیز استفاده کنید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    آماده سازی بیسکویت

    قالب را آماده کنید و فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را در درجه حرارت اتاق ذوب کنید و در یک کاسه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. آن ها را خوب هم بزنید. سپس وانیل و آرد را به این مواد اضافه کنید. خمیر حاصله را خوب ورز دهید. در نهایت می توانید آن را در قالب فر ریخته و رویه آن را صاف و یکدست نمایید. قالب را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا این لایه بیسکویتی به رنگ طلایی در بیاید.

    2
    انجام شده

    لایه کاراملی

    شیر را در یک قابلمه بریزید و به همراه کره و شکر بر روی حرارت ملایم به مدت حدود 1 ساعت هم بزنید تا ترکیب یکدست و غلیظی به وجود بیاید. بعد از این که غلیظ شد و تغییر رنگ داد می توانید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. این مواد را بر روی بیسکویت آماده شده می ریزیم و صاف می کنیم. برای تبادل بهتر دمایی آن را با فویل بپوشانید و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

    3
    انجام شده

    لایه شکلاتی

    به روش بن ماری شکلات را آب کنید یعنی آن را خرد کرده و با کره در یک ظرف نسوز بروی حرارت ناشی از بخار آب قرار دهید. بعد از ذوب شدن اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد. در نهایت این شکلات را روی کارامل بریزید. آن را به مدت حدود 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    کاسرول پاستا
    قبلی
    طرز تهیه کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج
    بورک با کلم برگ
    بعدی
    طرز تهیه بورک با کلم برگ
    کاسرول پاستا
    قبلی
    طرز تهیه کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج
    بورک با کلم برگ
    بعدی
    طرز تهیه بورک با کلم برگ