• خانه
  • کیک
  • طرز تهیه شیرینی کاراملی سه لایه
0 0
طرز تهیه شیرینی کاراملی سه لایه

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

400 گرم شیر عسلی
150 گرم شکر
125 گرم کره
100 گرم شکلات
یک قاشق غذا خوری کره
1 قاشق چای خوری وانیل
190 گرم آرد
50 گرم شکر
150 گرم کره
1 قاشق چای خوری پکینگ پودر

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه شیرینی کاراملی سه لایه

غذای:
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    یک شیرینی کاراملی سه لایه یا نوعی بیسکویت فرقی ندارد شما می توانید از آن در مهمانی های خود نیز استفاده کنید. این شیرینی کاراملی سه لایه که قصد آموزش آن را داریم از سه لایه مختلف بیسکویت، کارامل نیم منجمد و شکلات تشکیل شده است که می تواند باب میل همه باشد.

    شیرینی کاراملی سه لایه

    برای درست کردن لایه شکلاتی این شیرینی شما به شکلات و یک قاشق غذا خوری کره نیاز خواهید داشت. ۱۲۵ گرم کره موجود در دستور تهیه برای لایه کاراملی و ۱۵۰ گرم آن برای لایه بیسکویتی می باشد. برای تهیه این شیرینی کاراملی مجلسی شما به یک قالب مربع و یا مستطیلی شکل بسته به دسترس نیاز خواهید داشت که عمقی در حدود ۳ تا ۴ سانتی متر را باید در آن در نظر داشته باشید. می توانید از کره یا روغن برای چرب کردن قالب استفاده کنید و یا این که از کاغذ روغنی که کار خارج کردن شیرینی کاراملی را در انتها بسیار آسان می کند، برای این کار انتخاب نمایید. کاغذ روغنی که از آن برای این کار استفاده می کنید بهتر است کمی بزرگتر از قالب برش بزنید تا گوشه های آن از ق