0 0
طرز تهیه آش رشته به همراه نکات مهم پخت آن

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
یک کیلو سبزی آش گشنیز، تره، جعفری، اسفناج
150 گرم نخود
150 گرم لوبیا
150 گرم عدس
400 گرم رشته آش
4 عدد پیاز متوسط
به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع خشک
به مقدار لازم روغن
به مقدار لازم کشک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه آش رشته به همراه نکات مهم پخت آن

غذای:
    • 2 ساعت 30 دقیقه
    • سرو 8
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    آش رشته یکی از محبوب ترین آش های ایرانی است که در سراسر ایران طبخ می گردد البته در زمان های خاصی شما می توانید شاهد پخت هر چه بیشتر این آش خوشمزه در گوشه گوشه شهر باشید به عنوان مثال در ایام خاصی هم چون در عزاداری ها یکی از آش های نذری در هیئات و یا غذاهای پر طرفدار سر سفره افطار، آش رشته می باشد. اگر علاقه مند به تهیه آش رشته نذری و یا یک غذای ساده افطار هستید پس بهتر است خواندن این پست را از دست ندهید. برای این که هر چه بهتر بتوانید این آش خوشمزه را در خانه تهیه کنید ما چند نکته ویژه برای شما داریم.

    1. اول این که به خوب پخته شدن حبوبات بیشتر دقت کنید. حبوباتی هم چون عدس زودتر می پزند بنابراین بهتر است آن ها را در نیم ساعت آخر پخته شدن به غذا اضافه کنید.
    2. اگر می خواهید آش شما غلظت بیشتری داشته باشد می توانید در کمی آب سرد حدود ۲ قاشق غذا خوری آرد حل نموده و سپس به محتویات آش اضافه کنید. البته آب قلم هم می تواند طعم منحصر به فردی به آش شما بدهد ولی در صورت عدم دسترسی هم باز می توانید این آش رشته خوشمزه را آماده کنید.
    3. دقت کنید هر چه غلظت آش شما بیشتر گردد نیازمند دقت بیشتری در هنگام پخت خواهد بود چون هر لحظه احتمال ته گرفته و چسبیدن به کف قابلمه وجود خواهد داشت.
    4. برای تهیه پیاز داغ مقداری از پیاز سرخ کرده را همراه با پودر نعناع خشک تفت دهید چند لحظه زمان برای این کار کافیست چون به راحتی احتمال سوخته شدن آنها وجود دارد. برای این که در هنگام خرد کردن پیاز آب از چشمانتان سرازیر نشود ما قبلا به شما آموزش های لازم را داده ایم.
    5. باید به این نکته دقت کنید که برخی از رشته های آش از مقادیر نمک بالاتری برخودارند که می توانند نیاز به نمک آش رشته شما را برطرف کنند بنابراین بعد از ریختن رشته حتما آش را بچشید و سپس نمک اضافه کنید.
    6. لازم نیست که رشته آش را خیلی ریز کنید. این کار باعث می شود که بعد از پخته شدن دیگر شکل و کیفیت خوبی نداشته باشند و در آش رشته شما له شوند.
    7. هر زمان که احساس کردید که آش رشته شما نیاز به ریختن آب جوش دارد از این کار دریغ نکنید. البته بیشتر به ذائقه خودتان توجه کنید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    آماده سازی

    قبل از شروع به پخت آش شما باید حبوبات مورد استفاده در دستور را بخیسانید بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید و در صورت نبود زمان کافی 4 ساعت زمان برای این کار کافی است. سپس سبزی آش را پاک کرده و بشویید و خرد کنید. پیاز ها را خرد کنید و در روغن سرخ کنید می توانید از پره سیر هم به نا به ذائقه استفاده کنید. بعد از تعویض یک الی دو باره آب حبوبات می توانید آن ها را به صورت جداگانه بپزید.

    2
    انجام شده

    پخت

    می توانید به جای پخت مجزای هر یک از حبوبات و در نهایت مخلوط کردن آن ها در قابلمه، آن ها را همراه با نیمی از پیاز داغ در قابلمه بپزید. در یک قابلمه دیگر نیمی از پیاز داغ (چنان چه حبوبات را با نیمی از آن می پزید، در غیر این صورت همراه با تمامی پیاز داغ) زردچوبه و آب بریزید و اجازه بدهید با حرارت متوسط به جوش بیاید. سبزی آش رشته را می توانید به این قابلمه در حال جوش اضافه کنید. بعد از این که کمی سبزی ها نیم پز شدند می توانید حبوبات را به آن ها اضافه کنید. رشته آشی را به اندازه های کوتاه برش دهید و به آن ها اضافه کنید تا همراه با هم بپزند. نمک و فلفل را اضافه نمایید. از این مرحله به بعد حدود 30 دقیقه زمان برای جا افتادن آش کافیست.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    کیک هویج و گردو
    لازانیا با سویا
    بعدی
    طرز تهیه لازانیا با سویا یک لازانیای خوشمزه و کم خرج
    قبلی
    کیک هویج و گردو
    لازانیا با سویا
    بعدی
    طرز تهیه لازانیا با سویا یک لازانیای خوشمزه و کم خرج