0 0
طرز تهیه ترشی بلال ساده

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

4 عدد بلال شیری
2 عدد فلفل تند
چند حبه سیر
به میزان لازم سرکه قرمز و نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه و سیاه دانه

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه ترشی بلال ساده

  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

برای درست کردن یک ترشی ذرت ساده شما چندین روش پیش روی خود دارید. ما در این پست قصد داریم تا شما را با انواع روش های تهیه ترشی بلال از ترشی ذرت و قارچ گرفته تا ترشی بلال شیری آشنا کنیم با ما همراه باشید.

طرز تهیه ترشی بلال

ترشی بلال یکی از آن دست ترشی هایی است که علاوه بر خوش طعمی شما می توانید از آن به عنوان تزیین کنار غذا استفاده کنید. پس دست به کار شوید و تا فصل ذرت های خوشمزه تمام نشده این ترشی را آماده کنید.

قبل از این که شروع به آماده سازی ترشی بلال کنید باید تصمیم بگیرید که قصد دارید چه نوع ترشی داشته باشید. اگر تمایل به درست کردن ترشی ذرت ساده و البته تند دارید پس بهتر است ۶ پیمانه آب را با حدود ۴٫۵ پیمانه سرکه، ۳/۴ پیمانه شکر، ۱/۴ پیمانه نمک و مقداری برگ بو با هم ترکیب کنید. سپس این ترکیب را بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا به مرحله جوشیدن برسند. پیازها را به صورت حلقه ای برش بزنید. بلال ها را به صورت حلقه ای برش زده و از مقداری چیلی برش زده هم استفاده کنید. ظرف شیشه ای مورد نظرتان را با لایه ای از بلال ها و فلفل ها پر کنید و در نهایت با تکمیل لایه ها محلول سرکه خنک شده بر روی این مواد بریزید. زمانی که محتویات شیشه به دمای محیط رسیدند می توانید درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید تا بعد از دو هفته برسند.

ترشی ذرت و قارچ

برای درست کردن ترشی ذرت و قارچ شما می توانید به راحتی با داشتن کنسرو ذرت شروع به آماده سازی این ترشی بلال کنید. برای این که این ترشی بلال ظاهر زیبایی داشته باشد بهتر است از گوجه فرنگی خرد شده نمک پاشی شده و صاف شده بدین منظور استفاده کنید. در پست های گذشته شما را با طرز تهیه سس گوجه فرنگی آشنا نمودیم که می توانید به این مطلب مراجعه کنید. از فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده نگینی بدین منظور استفاده کنید. زیتون را هم به صورت حلقه ای خرد کنید. سپس این مواد را به همراه روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل مخلوط کرده و در ظرف شیشه ای بریزید. سرکه، نمک و گوجه فرنگی را بعد از جوشاندن و خنک شدن روی این مواد بریزید. سپس این ترشی بلال را در یخچال قرار دهید و بعد از حدود ۲ هفته می توانید آن را مصرف کنید.

مراحل

1
انجام شده

برای درست کردن ترشی بلال شما باید در ابتدا بلال های شیری را پوست کنده و در یک قابلمه حاوی آب قرار داده و اجازه دهید تا بپزند. برای این که بلال ها در ظرف مورد نظر شما جا گرفته و ظاهر زیبایی در انتهای کار داشته باشند بهتر است آن ها را با یک چاقوی تیز به چند تکه برش دهید. اکنون ظروف شیشه ای را از وجود هر گونه رطوبت و آلودگی بررسی نمایید. حال شروع به چیدن کنید. از یک لایه بلال در کف ظرف شروع کرده و سپس لایه ای از سیر و فلفل بر روی آن قرار دهید. به همین ترتیب لایه ها را تکمیل کنید. سعی کنید برای جلوگیری از کپک زدن ترشی حتما از سیر و فلفل خشک استفاده کنید. نمک و سرکه قرمز را به صورت جداگانه با هم ترکیب نموده و بر روی این محتویات بریزید. این ظرف را در یخچال و یا جای خنک می توانید نگه داری کنید. بعد از گذشت دو هفته ترشی بلال شما آماده است.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
کیک ژله ای
قبلی
طرز تهیه کیک ژله ای مجلسی با استفاده از روش ژله تزریقی
نان پیتا
بعدی
نان پیتا چیست؟ همراه با طرز تهیه نان پیتا
کیک ژله ای
قبلی
طرز تهیه کیک ژله ای مجلسی با استفاده از روش ژله تزریقی
نان پیتا
بعدی
نان پیتا چیست؟ همراه با طرز تهیه نان پیتا