0 0
طرز تهیه خورش ریواس

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
500 گرم گوشت با استخوان
5 شاخه ریواس بزرگ
نیم کیلو سبزی قورمه
4 قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده
1 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
به مقدار لازم نمک، زردچوبه، فلفل
به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه خورش ریواس

غذای:
    • 160 دقیقه
    • سرو 6
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    با شروع فصل بهار پختن خورش ریواس هم خالی از لطف نیست. این گیاه خوشمزه با داشتن طعمی ترش برای دوست داران این طعم بسیار لذیذ می باشد. از طرفی بد نست با چند نکته ظریف در مورد پخت خورش ریواس بیشتر آشنا شوید. خورش ریواس تنها با گوشت طبخ نمی شود و شما می توانید آن را با گوشت سفید مثل ران و سینه مرغ هم با همان اندازه گوشت قرمز آماده کنید. برای پاک کردن و آماده نمودن ریواس بهتر است از بدنه سفید رنگ ریواس سفید استفاده کنید. نواحی سبز رنگ اغلب به تلخی می روند و بهتر است از آن ها در پخت خورش استفاده نشود. ریواس ها به دلیل بافت آوندی و نرم نیازی به پختن زیاد ندارند و با این کار تنها ریواس های له شده در خورشت تان خواهید داشت که منظره جالبی هم ندارند، آن ها را در ۱۵ دقیقه پایانی پخت غذا به گوشت و سایر مخلفات اضافه کنید تا وا نروند. در هنگام خرید ریواس به این نکته توجه کنید که ریواس های با ساقه چوبی شده و یا ریشه ای برای پختن خورش ریواس مناسب نیستند و زمان پخت را تحت تاثیر قرار داده و حتی ممکن است بعد از آماده شدن غذا هم در دهان حس جویده نشدن بدهند. اگر ریواس های شما آن چنان که باید طعم ترشی ندارند می توانید از کمی آب لیمو استفاده کنید و در غیر این صورت مقدار اندکی شکر تنها راه حل برای ریواس های بیش از حد ترش می باشند. در این خورشت هم باید نسبت ۱/۳ نعناع به ۲/۳ جعفری رعایت گردیده و از تفت دادن بیش از حد این سبزی به دلیل تلخ شدن خودداری شود.

    مراحل

    1
    انجام شده

    آماده سازی

    در ابتدا برای شروع بهتر است سراغ گوشت ها بروید و آن ها را در اندازه خورشتی خرد کنید. سپس آن ها را کمی تفت دهید. در صورت امان برای هر چه بهتر انجام شدن این مرحله گوشت ها را در تابه سرخ کنید. در نهایت به آن ها به اندازه 3 تا 4 لیوان آب اضافه نموده و اجازه دهید تا بپزند. ریواس ها را پاک کرده و در اندازه های کوچک برش دهید. آن ها را نیز کمی تفت دهید. در حین تفت دادن به اندازه 1 قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سبزی ها را نیز به همین منوال سرخ کنید.

    2
    انجام شده

    پختن

    در یک قابلمه سبزی های سرخ شده را به همراه ریواس، گوشت پخته، پیاز سرخ کرده، زعفران دم کرده نسبتا غلیظ، اندکی نمک، زردچوبه، فلفل و آب اضافه کنید و بگذارید تا این مواد کاملا با هم بپزند و خوب جا بیفتند. در نهایت غذا به روغن می افتد و شما در هنگام سرو کردن باید به آن آب لیمو اضافه کنید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    لازانیا با سویا
    قبلی
    طرز تهیه لازانیا با سویا یک لازانیای خوشمزه و کم خرج
    خاگینه خرما
    بعدی
    طرز تهیه خاگینه خرما
    لازانیا با سویا
    قبلی
    طرز تهیه لازانیا با سویا یک لازانیای خوشمزه و کم خرج
    خاگینه خرما
    بعدی
    طرز تهیه خاگینه خرما