0 0
طرز تهیه خورش کنگر

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
2 کیلو کنگر پاک شده
3 قاشق غذا خوری پیاز سرخ کرده
500 گرم گوشت تکه شده با استخوان
به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن
به مقدار لازم ادویه نمک، فلفل و زردچوبه
200 گرم نعناع و جعفری
1 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
نصف استکان آب لیمو

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه خورش کنگر

غذای:
    • 3 ساعت
    • سرو 6
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    خورش کنگر یکی از آن دست خورش های لذیذ ایرانی است که در مناطق مختلف ایران مثل کرمانشاه، قزوین، شیراز به سبک های مختلف طبخ می شود ولی امروز ما قصد داریم یک نوع پایه از خورش کنگر را به شما آموزش دهیم که با آن به راحتی بتوانید در فصول بهاری و با فراوان شدن کنگر، از این سبزی مقوی و خوشمزه بهره ببرید. اگر چه در اکثر مناطق خورش کنگر بیشتر با گوشت قرمز طبخ می شود ولی شما می توانید به جای آن از گوشت سفید مانند مرغ در این غذا استفاده کنید. مقدار مورد نیاز مرغ به همان اندازه گوشت قرمز خواهد بود. دقت کنید در هنگام استفاده از ران و سینه مرغ بهتر است آن را در اندازه گوشت قرمز خرد کنید تا خورش کنگر شما ظاهر زیباتری داشته باشد. قبلا شما را با نحوه خرد کردن سینه مرغ آشنا نمودیم که می توانید از این آموزش استفاده کنید. نکته دیگری که لازم است بدانید این است که اگر تمایلی به استفاده از سبزی های دیگری مانند جعفری و نعناع ندارید می توانید یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب غوره در آن به کار ببرید. اگر به لیمو عمانی هم دسترسی داشته باشید می توانید ۲ تا ۳ عدد در خورش کنگر خود استفاده کنید. البته به کار بردن این مواد بستگی به ذائقه شما خواهد شد. اگر می خواهید نعناع و جعفری را تفت دهید لازم نیست این کار را بیش از حد در حد سرخ شدن کامل سبزی ها انجام دهید چرا که این کار تنها باعث تلخ شدن طعم خورش شما خواهد شد.

    در نهایت می توان گفت رب گوجه فرنگی بهتر است برای خورش کنگر با مرغ استفاده شده و سبزی نعناع و جعفری برای خورش کنگر با گوشت به کار رود. این خورش طبع گرمی دارد و برای افراد سرد مزاج مناسب است.

    مراحل

    1
    انجام شده

    آماده سازی سبزیجات

    در ابتدا برای تهیه خورش کنگر باید کنگرها را خوب پاک کرده و به اندازه حدود 2 سانتی متر آن ها را برش بزنید. سپس آن ها را بشویید. برای خوش طعم شدن این خورش می توانید از سبزی نعناع به نسبت 1/3 و جعفری 2/3 استفاده کنید.

    2
    انجام شده

    آماده سازی گوشت

    اگر قصد استفاده از گوشت با استخوان را در این خورش دارید بهتر است آن ها را در اندازه مناسب خورشتی خرد کنید و سپس کمی در روغن تفت داده و به آن آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. البته برای تهیه خورش کنگر می توانید از مرغ هم بدین منظور استفاده کنید.

    3
    انجام شده
    15 دقیقه

    پخت

    سبزی های از قبل آماده کرده را در روغن تفت دهید. کنگرها را نیز سرخ کنید. کمی از ادویه جات را در حین سرخ کردن به آن ها اضافه کنید. حال وقت آن رسیده گوشت های پخته را با سبزیجات سرخ کرده به همراه آب و پیاز سرخ شده در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید تا بپزد. ادویه جات نمک و فلفل و زعفران دم کرده را به آن ها اضافه کنید. بعد از سپری شدن زمان پخت آب لیمو را در آخر کار اضافه کنید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    کتلت مرغ
    قبلی
    طرز تهیه کوکو مرغ ساده
    گوشفیل
    بعدی
    طرز تهیه گوشفیل خانگی یک شیرینی خوشمزه ماه رمضان
    کتلت مرغ
    قبلی
    طرز تهیه کوکو مرغ ساده
    گوشفیل
    بعدی
    طرز تهیه گوشفیل خانگی یک شیرینی خوشمزه ماه رمضان