• خانه
  • سوپ
  • طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی ساده و البته مقوی
0 0
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی ساده و البته مقوی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

1 کیلو پیاز
3 قاشق سوپ خوری کره
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری شکر
8 پیمانه استاک
3 قاشق سوپ خوری آرد
1 عدد نان باگت
به مقدار لازم پنیر چدار یا پارمزان
به مقدار لازم فلفل سیاه

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی ساده و البته مقوی

  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

سوپ پیاز فرانسوی یکی از معروف ترین سوپ هایی است که اصالت فرانسوی دارد ولی امروزه شاهد طبخ آن در سرتاسر جهان می باشیم. علت این محبوبیت تنها به خاطر وجود ماده مقوی پیاز و آب گوشت نیست. این سوپ با داشتن ظاهری متفاوت نسبت به سایر سوپ ها سردمدار تنوع می باشد. در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

همان طوری که گفتیم ماده اصلی تشکیل دهنده این سوپ پیاز و استاک است که می تواند به عنوان یک عامل بالقوه مانع بروز بیماری ها و سرما خوردگی های فصل پاییز و زمستان شود. در پست های گذشته شما را با طرز تهیه استاک آشنا نمودیم که در صورت نیاز می توانید به آن مراجعه کنید.

نکته جالب توجهی که بهتر است در مورد این سوپ بدانید این است که این سوپ پخت دو مرحله ای دارد یعنی مرحله اول پخت پیازها با شعله حرارت گازی انجام می شود و مرحله دوم آن انتقال به فر است. بله درست شنیده اید فر. همین مرحله دوم پخت این سوپ است که عامل تمایزی با سایر سوپ ها می باشد. در این سوپ از پنیر بسیار خوشمزه چدار یا پارمزان استفاده می شود که برای پخت و آب شدن کامل آن نیاز به قرار گرفتن در فر است. برای آشنایی با انواع پنیرهای مورد استفاده در آشپزی، این پست می تواند شما را با خواندنی های جالبی در مورد آن ها آشنا سازد.

نکته ای که بهتر است در مورد پخت این سوپ پیاز فرانسوی به آن دقت کنید این است که بهتر است از پیاز زرد بدین منظور استفاده کنید. هم چنین برای زیباتر شدن نتیجه کار سعی کنید از برش های مناسبی و با دقتی را انجام دهید تا اندازه یکسانی در پیازهای این سوپ پیاز فرانسوی وجود داشته باشد. اگر در مورد انتخاب و نحوه خرد کردن پیاز نیاز به کمک و راهنمایی دارید ما به شما خواندن این پست را پیشنهاد می کنیم.

در این طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی شما می توانید از نان باگت تست کرده و یا نان فرانسوی استفاده کنید. دقت کنید برای تهیه این سوپ شما به فنجان های با مقاومت بالا نسبت به دمای فر و البته با عمق زیاد نیاز خواهید داشت.

مراحل

1
انجام شده

پیاز ها را در ابتدا باید خرد کنید. بهتر است برای این کار آن ها را به دو نیم تقسیم کرده و سپس به صورت نیم دایره برش داده و آن ها را نیز به دو نیم تقسیم کنید تا اندازه مناسبی پیدا کنند. سپس روغن و کره را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید. بعد از ذوب شدن آن ها می توانید پیازها را به آن ها اضافه کنید. به مدت حدود 15 دقیقه درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا پیازها کمی پخته شوند. حال باید در این مرحله نمک و فلفل سیاه به همراه شکر را به آن اضافه کنید. سپس شروع به تفت دادن پیازها کنید تا جایی که به طور کامل کاراملی شوند. این حالت زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد چیزی در حدود 45 دقیقه. آرد را در این مرحله به پیازها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس اساک گرم را به این مواد اضافه کنید. اجازه دهید که این مواد به آرامی بپزند و سوپ شما جا بیفتد.

2
انجام شده

بعد از جا افتادن سوپ می توانید آن ها را در فنجان های مناسب بریزید. بر روی آن ها یک یا دو برش نان باگت قرار داده و با مقداری پنیر پوشش دهید. این فنجان ها را به فری که از قبل گرم شده انتقال دهید تا زمانی که پنیر ها طلایی و برشته گردند.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
دسر بوراتوس
قبلی
طرز تهیه دسر بوراتوس توت فرنگی
کیک شیفون
بعدی
طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی
دسر بوراتوس
قبلی
طرز تهیه دسر بوراتوس توت فرنگی
کیک شیفون
بعدی
طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی