0 0
شاورما چیست؟ همراه با طرز تهیه شاورما مرغ در منزل

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
1 کیلو فیله مرغ
6 قاشق غذا خوری ماست
4 تا 5 حبه سیر رنده شده
2 قاشق غذا خوری سرکه
1 عدد فلفل سبز
دو عدد آب لیمو
دو عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری سر پر سماق
2 عدد گوجه فرنگی متوسط

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

شاورما چیست؟ همراه با طرز تهیه شاورما مرغ در منزل

  • سرو 5
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

شاورما یکی از محبوب ترین غذاهای عربی است که در لبنان و سوریه به وفور یافت می شود. البته امروزه طعم لذت بخش آن در سرتاسر جهان پیچیده است بنابراین شما می توانید در هر نقطه ای از دنیا آن را بیابید و یا حتی در منزل نیز شروع به آماده کردن آن نمایید. در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه شاورما مرغ ساده بیشتر آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

غذای شاورما چیست؟

در ابتدا اجازه دهید به سوال شاورما چیست؟ پاسخ دهیم. شاورما به عنوان نوعی خواک به حساب می آید که در آن از برش های ریز قطعاتی هم چون مرغ، گوشت و دیگر مخلفات استفاده شده است. علت اصلی خاص بودن این غذا این است که از ترکیب این مواد در لایه ای از نان عربی با نام پیتا بهره گرفته شده است. در پست های گذشته شما را با طرز تهیه این نان عربی بسیار خوشمزه و پر کاربرد آشنا نمودیم که بهتر است برای یادگیری آن از این پست استفاده نمایید. بنابراین می توان گفت شاورما مرغ هم نوعی خوراک به صورت لقمه ای است که می توان آن را با انواع سس های خوشمزه و البته بخصوص مصرف نمود.

طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی

اصلیت غذای شاورما با گوشت می باشد ولی برخی از افراد تمایل دارند به دلیل کم هزینه و ساده بودن شاورما مرغ از آن استفاده کنند. اگر چه در لذت و خوشمزگی شاورما مرغ دست کمی از شاورما گوشت ندارد. در مورد تهیه سس شاورما مرغ هم می توان گفت شما به ۱ لیوان ماست چکیده، ۲ قاشق غذا خوری پودر سیر، ۴ قاشق غذا خوری ارده، ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم نیاز خواهید داشت. علاوه بر سس شاورما مرغ شما می توانید این ساندویچ را با محتویاتی هم چون کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور، جعفری و سیب زمینی سرخ شده پر نمایید.

شاورما مرغ را می توانید به عنوان یک غذای ساده در وعده شام مصرف نمایید. چنان چه تمایل به مطالعه غذاهای بیشتری از این دست برای وعده شام دارید و یا از غذاهای کم کالری مورد استفاده در وعده شام بی خبرید، ما به شما خواندن این پست را پیشنهاد می کنیم.

مراحل

1
انجام شده

ماست، سیر، سرکه، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سپس مرغ ها را به صورت تکه تکه نمایید. این تکه های درشت مرغ را در این مایه بخوابانید. بهتر است به مدت یک روز در این ماده قرار داده شود. سپس در یک ماهی تابه روغن را ریخته و به صورت گرم درآورید. مرغ ها را سرخ کنید. بعد از طلایی شدن آن ها را از روغن خارج کرده و به صورت ریش ریش کنید. سپس گوجه فرنگی ها را پوست بکنید و خرد نمایید و به مرغ های سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیازهای خلالی شده را با سماق مخلوط کرده و به این مرغ ها اضافه کنید. مایه مرغ شما آماده است. می توانید آن را به همراه مخلفات دیگر در نان پیتا قرار داده و با سایر مواد پر نمایید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
نان پیتا
قبلی
نان پیتا چیست؟ همراه با طرز تهیه نان پیتا
آش کلم قمری
بعدی
طرز تهیه آش کلم قمری آذری یا آش داش کلم
نان پیتا
قبلی
نان پیتا چیست؟ همراه با طرز تهیه نان پیتا
آش کلم قمری
بعدی
طرز تهیه آش کلم قمری آذری یا آش داش کلم