• خانه
  • غذای ملل
  • طرز تهیه لازانیا با سویا یک لازانیای خوشمزه و کم خرج
0 0
طرز تهیه لازانیا با سویا یک لازانیای خوشمزه و کم خرج

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

1 بسته لازانیا
100 گرم سویا
1 عدد فلفل دلمه ای
150 گرم پنیر پیتزا
2 عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم روغن

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه لازانیا با سویا یک لازانیای خوشمزه و کم خرج

  • 2 ساعت
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

اگر شما هم فکر می کنید که لازانیا جزو آن دسته از غذاهایی است که تنها با گوشت طبخ می شود پس می توان گفت سخت در اشتباه هستید چون امروزه با به وجود آمدن رژیم های غذایی متعدد از جمله گیاه خواری دیگر نمی توان هر غذایی را تنها با گوشت تجربه کرد. لازانیا با سویا یکی از آن دست غذاهایی است که علاوه بر نداشتن پروتئین حیوانی از یک پروتئین گیاهی بهره مند است. البته برخی از افراد با شنیدن اسم سویا کمی عقب می کشند و تمایلی به خوردن نشان نمی دهند که با چند راه کار ساده برای خوشمزه پختن آن می توان این موارد را کاملا برطرف نمود. ما در پست های گذشته شما را با روش های مزه دار کردن سویا آشنا نمودیم که بهتر است مطالعه این پست را از دست ندهید. برای تهیه لازانیا با سویا می توانید ادویه های بی شماری را به کار ببرید که هم به لذیذ شدن سویا کمک می کنند و هم طعم لازانیا با سویا شما را فراموش نشدنی خواهند کرد. به عنوان مثال در هنگام آماده سازی مواد میانی لازانیا با سویا و تفت دادن سویا با پیاز می توانید از ادویه هایی هم چون سیر، زردچوبه، آویشن، ریحان تازه و زعفران بدین منظور استفاده کنید و قبل از ریختن آب دو قاشق غذا خوری آب غوره به آن اضافه کنید. البته بد نیست بدانید که در دستور تهیه لازانیا با سویا می توانید ۱ قاشق چای خوری پونه کوهی، ۱ قاشق چای خوری رزماری، ۱ قاشق چای خوری پاپریکا، چند عدد قارچ دکمه ای در صورت دسترسی اضافه کنید.

مراحل

1
انجام شده
1 ساعت

آماده سازی سویا

در ابتدا باید شروع به آماده سازی سویا کنید بنابراین از یک ساعت قبل آن را در آب خیس کنید.

2
انجام شده

آماده سازی محتوا

بعد از خیساندن سویا ادامه مراحل تهیه لازانیا با سویا را با خرد کردن پیاز در پیش بگیرید. آن ها را در روغن سرخ کنید تا زمانی که کاملا طلایی شوند. بعد از گذشت یک ساعت از خیساندن سویا آن را آب کش کنید و در پیاز تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. به این محتوا آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم سویا و سایر مواد با هم بپزند و به اصطلاح کمی به روغن بیفتند.

3
انجام شده
40 دقیقه

پختن لازانیا

شروع به پختن ورقه های لازانیا کنید. آن ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و کمی روغن و نمک به آب اضافه کنید تا این ورقه ها نازک به هم نچسبند. بعد از گذشت حدود 8 دقیقه می توانید آن ها را آب کشی کنید. اضافه دهید تا آن ها خنک شوند. یک ظرف مناسب برای تهیه لازانیا مانند پیرکس بردارید و کف آن روغن مالی کنید. یک ردیف لازانیا کف ظرف چیده و از مایع گوشتی بر روی آن بریزید و کمی پنیر پیتزا بر روی آن بپاشید. به این ترتیب مراحل را ادامه دهید. ظرف مورد نظر را به مدت 30 دقیقه در فر با درجه حرارت 230 درجه سانتی گراد قرار دهید تا رویه لازانیا کاملا برشته گردد.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
آش رشته
قبلی
طرز تهیه آش رشته به همراه نکات مهم پخت آن
خورش ریواس
بعدی
طرز تهیه خورش ریواس
آش رشته
قبلی
طرز تهیه آش رشته به همراه نکات مهم پخت آن
خورش ریواس
بعدی
طرز تهیه خورش ریواس