0 0
طرز تهیه یک غذای بسیار راحت به نام موساکا یونانی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
5 تا 6 عدد بادمجان قلمی
400 گرم گوشت چرخ کرده
3 عدد پیاز متوسط
1 بوته سیر
2 قاشق سوپ خوری سبزی معطر خرد شده
به مقدار لازم روغن سرخ کردنی
2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم نمک و فلفل

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه یک غذای بسیار راحت به نام موساکا یونانی

  • سرو 6
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

موساکا یک غذای بسیار خوشمزه یونانی می باشد که برای آماده کردن آن نیازی به مهارت خاص آشپزی نمی باشد. برای تهیه کردن آن شما تنها به کمی بادمجان و گوشت قرمز نیاز خواهید داشت. با طرز تهیه موساکا با ما همراه باشید.

طرز تهیه موساکا

موساکا غذایی است که بعد از به اتمام رسیدن مراحل پخت آن شما با غذایی بسیار شبیه به لازانیا مواجه خواهید شد. شاید به توان گفت به خاطر ساختار لایه ای گوشت و بادمجان این غذا شبیه به لازانیا است. و شاید وجه دیگر شباهت آن، سرو آن در همان ظرف پخته شده می باشد. ولی با این حال برخلاف انواع مختلف لازانیا که نیاز به ورقه های مخصوص ماکارونی مانند برای پخت موساکا نیاز می باشد، شما تنها چند بادمجان لازم خواهید داشت که با آن کار لایه لایه ساختن موساکا را انجام دهید.

برای این که بادمجان های موجود در موساکا شما رنگ تیره ای نداشته باشند و روغن کمتری در سرخ کردن به خود جذب کنند بهتر است آن ها را نمک پاشی کنید. این نمک پاشی موجب می شود که بادمجان ها به اندازه کافی طعم شوری داشته باشند پس مراقب طعم گوشت خود باشید. سعی کنید از بادمجان های یک اندازه برای تهیه موساکا استفاده کنید تا در انتهای کار با جلوه زیباتری از ظرف غذای خود روبرو شویید. سبزی های معطری که شما برای تهیه موسکا به آن نیاز دارید شامل سبزی ها نعناع، ترخان و جعفری می گردد.

در پست های گذشته شما را با تهیه کیک بادمجان و ماکارونی آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید آن را مطالعه کنید.

در صورت تمایل می توانید از پنیر پیتزا بر روی این غذا استفاده کنید. گذاشتن چند لایه گوجه فرنگی در بین این لایه ها در صورت ذائقه شما امکان پذیر خواهد بود. البته این تنها به گوجه فرنگی ختم نمی شود. موادی مانند قارچ و یا سایر مواد نیز می توانند در این غذا مورد استفاده قرار گیرند. ولی بهتر است بدانید که ما شما را با طرز تهیه موساکا سنتی آشنا نمودیم و استفاده از هر ماده دیگر اگر چه ممکن است ولی آن را از حالت سنتی و اصیل بودن خارج می کند.

مراحل

1
انجام شده

با برشی سر چوبی بادمجان ها را جدا کنید. بدون پوست کندن، آن ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. به آن ها نمک بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را با قرار دادن روی دستمال کاغذی بگیرید. پیاز را با 4 قاشق غذا خوری روغن سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سبزی را به این مواد اضافه کنید. در یک لیوان آب رب گوجه فرنگی را حل کنید و به مواد گوشتی اضافه نمایید. نمک و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید این مواد کاملا بپزند. سیر رنده شده را با محتویات گوشتی که آبشان گرفته شده، اضافه نمایید.

2
انجام شده

قالب مناسبی را انتخاب کنید. گوشت را کف ظرف بریزید. بادمجان ها را بر روی گوشت بچینید.

3
انجام شده

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بعد از این مدت غذا آماده است.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
پیتزای سینه مرغ
قبلی
طرز تهیه یک پیتزای راحت و بی دردسر به نام پیتزای سینه مرغ
پیروک ذرت
بعدی
طرز تهیه پیروک ذرت به همراه آموزش طرز تهیه خمیر پیروک
پیتزای سینه مرغ
قبلی
طرز تهیه یک پیتزای راحت و بی دردسر به نام پیتزای سینه مرغ
پیروک ذرت
بعدی
طرز تهیه پیروک ذرت به همراه آموزش طرز تهیه خمیر پیروک