0 0
طرز تهیه پلوی یونانی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
یک پیمانه نخود سبز پخته
4 پیمانه برنج
1 پیمانه ذرت پخته
1 پیمانه قارچ پخته
2 عدد پیاز خرد شده
هر کدام یک عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز
1 تکه سینه مرغ پخته
به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم زعفران
2 قاشق غذا خوری روغن

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه پلوی یونانی

  • سرو 4
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

از خوردن پلوی معمولی خسته شده اید و به دنبال پلو های جدیدی هستید، پس ما به شما توصیه می کنیم که طرز تهیه پلوی یونانی را از دست ندهید چرا که یک پلوی ساده و کم هزینه می باشد و علاوه بر آن از تنوع مواد غذایی زیادی در درون خود برخوردار است. این پلو به دلیل سبکی می تواند وعده غذایی مناسبی برای فصول گرم سال باشد.

در پست های گذشته شما را با انواع پلوی فرنگی همراه با طرز تهیه آن ها آشنا نمودیم که مطالعه آن نیز خالی از لطف نخواهد بود.

طرز تهیه پلوی یونانی

می توان گفت پلوی یونانی تنها با استفاده از یک تکه سینه مرغ یکی از کم هزینه ترین غذاهای آماده شده با برنج می باشد. البته شما می توانید از ۲ قاشق غذا خوری زعفران ساییده و دم کرده برای زیباتر دیده شدن و عطر و طعم گرفتن بهتر برنج خود در هنگام دمی گذاشتن برنج خود استفاده کنید. چند نکته ای که بهتر است در پخت پلوی یونانی به آن توجه کنید عبارتست از:

  • برای این که در حین تفت دادن قارچ ها، آن ها رنگ تیره ای به خود نگیرند بهتر است که چند قطره آب لیمو یا عصاره آن بر روی این قارچ ها در هنگام تفت دادن استفاده کنید.
  • برای آماده سازی پلوی یونانی می توانید هم از کنسرو نخود فرنگی و ذرت استفاده کنید و هم از نوع خام آن ها. ولی بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که مدل های کنسروی به دلیل داشتن طعم دهنده های مختلف و هم چنین افزودنی های نگه دارنده بهتر است که در این غذا مورد استفاده قرار نگیرد.
  • برای پخت نوع خام ذرت و نخود فرنگی دو قابلمه کوچک را از آب پر کنید و آن ها را بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب آن ها به جوش بیایند. سپس بعد از جوشیدن آب آن ها می توانید به یکی از قابلمه ها نخود فرنگی و به دیگری ذرت را به همراه کمی نمک اضافه کنید تا بپزند.

در پست های گذشته شما را با طرز تهیه پلوی مکزیکی آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید از آن بهره بگیرید.

مراحل

1
انجام شده
1 ساعت

آماده سازی برنج

برنج را مانند روش های معمول پاک کرده و بشویید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در آب گرم بدون نمک باقی بماند.

2
انجام شده

قارچ ها را خرد کرده و داخل ماهی تابه بریزید و کمی تفت بدهید تا زمانی که آب آن گرفته شود. طبق روش های گفته شده نخود و ذرت را بپزید.

3
انجام شده

پیازها را خرد کنید. یکی از پیازهای خرد شده را همراه با سینه مرغ در داخل قابلمه حاوی آب بریزید و اجازه دهید تا با حرارت کم بپزد. بعد از پختن سینه مرغ می توانید آن را از قابلمه خارج کرده و شروع به رشته رشته کردن آن نمایید. فلفل دلمه ای ها را خرد کنید. یک عدد پیاز باقی مانده خرد شده را با روغن در ماهی تابه تفت دهید تا کاملا طلایی شود سپس فلفل دلمه ای ها را به آن ها اضافه کنید. اجازه دهید تا کمی این مواد با هم تفت بخورند تا در نهایت خامی فلفل ها هم گرفته شود. سپس می تواند فلفل و زردچوبه را به آن ها اضافه کنید.

4
انجام شده

نخود فرنگی و ذرت پخته شده را به محتویات درون ماهی تابه اضافه کنید. سپس مرغ های رشته شده را به همراه قارچ ها به این مواد اضافه کنید. این مواد را چند لحظه ای بر روی حرارت تفت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند. برنج را به روش دم کردن در آب جوش ریخته و سپس آب کش کنید. زمانی که می خواهید برنج را به درون قابلمه برای پخت نهایی انتقال دهید باید به صورت یک لایه یک درمیان از برنج و این محتویات در قابلمه بریزید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
کیک ژله ای
قبلی
طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی مجلسی
کاسرول پاستا
بعدی
طرز تهیه کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج
کیک ژله ای
قبلی
طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی مجلسی
کاسرول پاستا
بعدی
طرز تهیه کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج