• خانه
  • غذای ملل
  • طرز تهیه پیروک ذرت به همراه آموزش طرز تهیه خمیر پیروک
0 0
طرز تهیه پیروک ذرت به همراه آموزش طرز تهیه خمیر پیروک

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
1.5 پیمانه ذرت خام
200 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
4 قاشق سوپ خوری فلفل دلمه ای خرد شده
1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم نمک و فلفل
2 قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
60 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق سوپ خوری ماست
1 قاشق سوپ خوری خامه
به مقدار لازم آرد
1 عدد زرده تخم مرغ

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه پیروک ذرت به همراه آموزش طرز تهیه خمیر پیروک

  • سرو 4
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

اکثر افراد با شنیدن نام پیروک به یاد شیرینی پیروک تبریز می افتند. اگر چه شیرینی پیروک با خمیر پیروک تهیه می شود ولی از کمی تفاوت های جزیی تری نسبت به پیروک ذرت که امروز قصد آموزش آن را به شما داریم، برخوردار است. با آموزش طرز تهیه پیروک ذرت همراه ما باشید.

طرز تهیه پیروک ذرت

همان طوری که گفته شد برخلاف شیرینی پیروک در تهیه پیروک ذرت از محتویات شیرین استفاده نمی شود. ولی بهتر است بدانید که این پیروک همانند پیروک گوشت از گوشت چرخ کرده برخوردار می باشد. بنابراین اگر قصد آماده سازی یک پیروک گوشت مجزا را دارید بهتر است کمی دست نگه دارید چرا که پیروک ذرت هم دست کمی از طعم و خوشمزگی پیروک گوشت ندارد. در ابتدا شما را با طرز تهیه خمیر پیروک مخصوص این غذا بیشتر آشنا می کنیم.

طرز تهیه خمیر پیروک ذرت

در ابتدا یک عدد تخم مرغ را به همراه ۶۰ گرم کره در ظرف هم زن ریخته و شروع به هم زدن آن کنید. در ادامه ماست و خامه را به آن اضافه کنید و با مابقی مواد خوب ترکیب نمایید. به صورت مداوم و آرام شروع به اضافه نمودن آرد به این مواد کنید. تا جایی این کار را ادامه دهید که خمیر پیروک به دست نچسبد. سپس می توانید هم زن را خاموش کنید و این خمیر را به دو قسمت تقسیم نمایید. و با پیچیدن پوشش پلاستیکی به دور آن اجازه دهید تا خمیر استراحت نمایید.

خمیر پیروک شما برای تهیه پیروک ذرت آماده است شما می توانید از این خمیر برای سرخ کردن و یا در فر قرار دادن به صورت قالبی استفاده نمایید.

در پست های گذشته شما را با طرز تهیه خمیر راویولی برای بخت لازانیا آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی، مطالعه آن نیز خالی از لطف نخواهد بود.

مراحل

1
انجام شده

طرز تهیه مواد میانی پیروک ذرت

در ابتدا فلفل دلمه ای ها را بعد از شستن خرد کنید. پیاز ها را هم به همین ترتیب خرد نمایید. داخل یک ماهی تابه روغن سرخ کردنی ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. بعد از طلایی شدن می توانید گوشت را به آن اضافه کنید. کمی که از تفت دادن آن ها سپری شد، نمک و فلفل را اضافه کنید. بعد از این که کمی از خامی گوشت گرفته شد می توانید فلفل دلمه ای، ذرت و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن یک لیوان آب به این مواد اضافه کنید و با گذاشتن در ماهی تابه اجازه دهید تا با حرارت ملایم این مواد بپزند.

2
انجام شده

بعد از ته نشین شدن آب محتویات پیروک می توانید شروع به پر کردن آن کنید. قالب پیروک را آماده نموده و سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و یک قسمت از آن را در قالب باز کنید. به طوری که کف و دیواره ها را به طور کامل پوشش دهد. مواد ماهی تابه را روی خمیر پخش کنید. خمیر باقی مانده را باز کنید. خمیر را به صورت نواری برش بزنید. این برش های باریک به صورت مشبک روی مواد بگذارید. از زرده تخم مرغ برای لایه رویی خمیر ها استفاده نمایید.

3
انجام شده
35 دقیقه

آماده سازی در فر

فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. قالب را در فر قرار دهید. مدت زمان پخت 30 دقیقه بوده و برای طلایی شدن بهتر پیروک ذرت می توانید به مدت 5 دقیقه از حرارت بالای فر استفاده کنید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
موساکا
قبلی
طرز تهیه یک غذای بسیار راحت به نام موساکا یونانی
خوراک مرغ
بعدی
طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی خوشمزه با سس پستوی زنجبیلی
موساکا
قبلی
طرز تهیه یک غذای بسیار راحت به نام موساکا یونانی
خوراک مرغ
بعدی
طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی خوشمزه با سس پستوی زنجبیلی