0 0
طرز تهیه کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

220 گرم پاستا
450 گرم سینه مرغ
4 ورق کالباس
1 پیمانه گوجه گیلاسی
2 پیمانه برگ اسفناج
1 عدد پیاز قرمز
1/2 پیمانه استاک مرغ
3 عدد پیازچه
1/2 پیمانه خامه ترش
1 پیمانه پنیر خامه ای
1/2 پیمانه پنیر پارمزان
1/2 قاشق چای خوری پودر سیر
1/2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل و روغن

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج

  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج یکی دیگر از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که شما می توانید آن را با انواع پاستای شکل دار آماده کنید. این غذا حاوی مقادیر زیادی پنیر می باشد که برای علاقه مندان پنیر موجود در غذا می تواند بسیار هیجان انگیز باشد. بنابراین با آموزش کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج با ما همراه باشید.

کاسرول پاستا با مرغ و اسفناج

برای آماده سازی این غذا شما می توانید از هر نوع پاستای شکل دار مورد علاقه ای استفاده نمایید. در تهیه این کاسرول پاستا از استاک مرغ هم استفاده شده است که می توانید آموزش های مربوط به تهیه آن را از این قسمت مشاهده نمایید. بهتر است اسفناج های مورد استفاده در این غذا کوچک و تر باشند و برای بهتر دیده شدن در غذا هم قبل از استفاده چند برش بر روی آن ها صورت بگیرد.

قالب مورد نظر برای ریختن محتویات کاسرول پاستا و قرار گیری در فر بهتر است از جنس پیرکس باشد چرا که این غذا با همان قالب سرو خواهد شد. این غذا زمانی قابل سرو خواهد بود که رنگ رویه پنیر آن ها طلایی متمایل به قهوه ای گردد.

در پست های گذشته شما را با انواع پنیر های مورد استفاده در آشپزی و انواع پاستا و ماکارونی آشنا نمودیم که مطالعه آن خالی از لطف نخواهد بود و شما را در انتخاب بهترین گزینه ها یاری خواهند کرد.

برای سرو این غذای خوشمزه می توانید از جعفری تازه خرد شده یا کمی عصاره لیموی تازه استفاده کنید.

مراحل

1
انجام شده

آماده سازی مرغ

در ابتدا باید مرغ ها را خوب پاک کرده و بشویید و سپس در یک قابلمه حاوی آب قرار داده و اجازه دهید تا بپزند. بعد از پختن باید آن ها را ریش ریش کنید.

2
انجام شده

فر

فر را روشن کرده و آن را بر روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

3
انجام شده

آماده سازی پاستا

یک قابلمه را از آب پر کنید و کمی نمک اضافه کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن پاستا را به آن اضافه نموده و یک قاشق غذا خوری روغن به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت حدود 10 الی 12 دقیقه پاستا ها بپزند. بعد از پختن می توانید آن ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.

4
انجام شده

گوجه ها را شسته و آن ها را به دو نیم برش دهید. کالباس ها را هم به صورت جداگانه خرد نمایید. پیازچه ها را هم به همین ترتیب خرد نمایید. پیاز قرمز را هم به صورت نگینی خرد کنید. پنیر ها را به صورت درشت خرد کرده و در ظروف جداگانه بریزید.

5
انجام شده

ماهی تابه ای را با دو قاشق غذا خوری روغن چرب کرده و بر روی حرارت قرار دهید، بعد از گرم شدن روغن می توانید کالباس ها را درون آن بریزید و کمی تفت دهید تا آن ها سرخ شوند. بعد از سرخ شدن آن ها را به درون ظرفی حاوی دستمال آشپزخانه انتقال دهید تا روغن اضافی کالباس ها گرفته شود. قالب مورد نظر برای قرارگیری در فر را چرب نمایید.

6
انجام شده

در یک کاسه مواد خامه ترش، استاک مرغ، پنیر خامه ای، نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید. بعد از یک دست شدن این مواد می توانید مرغ ریش ریش شده، پاستا و برگ های اسفناج و نیمی از کالباس سرخ شده را به این مواد اضافه نمایید. بعد از هم زدن این مواد می توانید پیازچه، گوجه های گیلاسی، پیاز خرد شده و در انتها پنیر پارمزان را به آن ها اضافه کنید. مخلوط این مواد را درون قالب از قبل چرب کرده بریزید و آن ها را صاف کنید. بعد از صاف کردن مواد می توانید کالباس و پنیر چدار رنده شده را بروی آن ها ریخته و دوباره پوشش رویی را صاف نمایید. این قالب را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر قرار دهید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
پلوی یونانی
قبلی
طرز تهیه پلوی یونانی
شیرینی کاراملی
بعدی
طرز تهیه شیرینی کاراملی سه لایه
پلوی یونانی
قبلی
طرز تهیه پلوی یونانی
شیرینی کاراملی
بعدی
طرز تهیه شیرینی کاراملی سه لایه