• خانه
  • کیک
  • طرز تهیه کلوچه خانگی با فیلر لیمویی
0 0
طرز تهیه کلوچه خانگی با فیلر لیمویی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
1 و 1/4 پیمانه آرد
1/2 پیمانه کره
1/4 پیمانه پودر قند
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 عدد زرده تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
1 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کلوچه خانگی با فیلر لیمویی

غذای:
    • سرو 20
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    کلوچه ها جزو خوشمزه ترین شیرینی هایی محسوب می شوند که نه تنها باب میل کودکان هستند بلکه افراد بزرگسال نیز طعم دلنشین آن ها را در کنار چای دوست دارند. امروز قصد داریم تا شما را با یک نوع کلوچه خانگی ساده آشنا کنیم. این کلوچه خانگی با فیلر لیمویی طعم بسیار دلنشینی دارد که می تواند هر کسی را به خودش جذب کند. با آموزش طرز تهیه کلوچه خانگی با فیلر لیمویی همراه ما باشید.

    طرز تهیه کلوچه خانگی با فیلر لیمویی

    در ابتدا برای تهیه این کلوچه خانگی با فیلر لیمویی شما باید فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید. قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در نهایت شروع به تهیه فیلر لیمویی کنید. یک ظرف استیل یا با قابلیت قرار دادن بر روی حرارت هم آماده داشته باشید. شما از این ظرف برای تهیه فیلر لیمویی استفاده خواهید کرد.

    برای تهیه فیلر لیمویی شما باید ۳ عدد تخم بزرگ را هم بزنید. سپس به آن ۳/۴ پیمانه شکر را اضافه کنید و با هم زن دستی خوب هم بزنید. ۱/۳ پیمانه عصاره لیمو را به این ترکیب اضافه کنید. حال وقت آن رسیده که این ترکیب را بر روی حرارت بخار آب قرار دهید. این ظرف استیل حاوی محتویات تخم مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی بخار حاصل از آب در حال جوشیدن به طور مداوم هم بزنید. زمانی که این ترکیب غلیظ شد می توانید آن را از روی بخار آب بردارید.

    ۵۰ گرم کره و ۱ قاشق سوپ خوری پوست لیموی رنده شده را به آن ها اضافه کنید. این فیلر گرم را با یک کیسه بپوشانید و اجازه دهید تا به آرامی خنک شود. این فیلر را می توانید به مدت ۷ تا ۱۰ روز در یخچال نگه داری کنید.

    این کلوچه خانگی با فیلر لیمویی با شروع فصل پاییز حتی می تواند به عنوان تغذیه مدارس کودکان نیز مورد استفاده قرار گیرد.

    در پست های گذشته شما را با طرز تهیه کلوچه با جو دو سر و کلوچه خرمایی آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید از آن ها نیز بهره کافی ببرید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    تهیه کوکی یا همان کلوچه

    برای تهیه کلوچه در ابتدا کره و شکر را 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا ترکیب کرم رنگی به وجود بیاید. سپس زرده تخم مرغ را به آن ها اضافه نموده هم زده و پوست لیمو، عصاره لیمو و نمک را به آن ها اضافه کنید. آرد را به آرامی به این ترکیب مواد اضافه کنید. بعد از به وجود آمدن خمیر می توانید از دست برای کمی ورز دادن آن استفاده کنید ولی نیازی نیست که این کار را بیش از حد انجام دهید. در نهایت به کمک قاشق توپک های کوچکی از خمیر را برداشته و در کف سینی قرار دهید. آن ها را تقریبا با فاصله 3 سانتی متری نسبت به هم قرار دهید تا بعد از پف کردن به هم نچسبند. برای قرار گیری فیلر لیمویی می توانید از انتهای قاشق کمک بگیرید و یا این انگشت تان را کمی به آرد آغشته نمایید و حفره ای برای این فیلر لیمویی ایجاد کنید.

    2
    انجام شده

    سینی فر آماده شده را به مدت حدود 18 تا 20 دقیقه در فری که قبلا گرم نموده اید قرار دهید. بعد از این که کمی کف کلوچه ها ظاهر طلایی به خود گرفتند می توانید آن ها را از فر خارج کنید. سپس می توانید حفره وسط آن ها را با فیلر لیمویی که آماده کرده اید پر نمایید. سپس دوباره این سینی فر را به مدت 2 الی 4 دقیقه در فر قرار دهید تا فیلر ها کاملا خودشان را در کلوچه ها بگیرند. شما می توانید آن ها را به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    خوراک مرغ
    قبلی
    طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی خوشمزه با سس پستوی زنجبیلی
    حلوای شعریه
    بعدی
    طرز تهیه حلوا شعریه ساده
    خوراک مرغ
    قبلی
    طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی خوشمزه با سس پستوی زنجبیلی
    حلوای شعریه
    بعدی
    طرز تهیه حلوا شعریه ساده