0 0
طرز تهیه کیک خرما و گردو

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

1/5 پیمانه خرما
1/5 پیمانه شکر
3 عدد تخم مرغ
3 پیمانه آرد
1 پیمانه روغن مایع
1/4 قاشق چای خوری سر صاف نمک
1 قاشق مربا خوری پودر کاکائو
نصف قاشق چای خوری وانیل
2/3 پیمانه مغز گردوی خرد شده
3 پیمانه آب جوش
1 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق مربا خوری سر صاف پکینگ پودر

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کیک خرما و گردو

  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

کیک خرما و گردو از جمله کیک هایی است که گزینه بسیار مناسبی برای وعده عصرانه و میان وعده خانواده ها و از جمله کودکان به شمار می رود. دلیل این امر این است که این کیک علاوه بر داشتن ماده مغذی خرما حاوی گردوست که می تواند نقش بسزایی را در تقویت حافظه را به عهده داشته باشد. در این پست تصمیم گرفتیم تا شما را با طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه آشنا کنیم با ما همراه باشید. 

طرز تهیه کیک خرما و گردو

همان طور که گفته شد این کیک برای تقویت هوش و حافظه بسیار سودمند است. از طرفی در پست های گذشته شما را با انواع مواد غذایی بسیار مفید در این زمینه آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید به آن رجوع کنید. از طرفی نکته بسیار ویژه ای که در مورد کیک خرما و گردو بهتر است به آن اشاره کنیم این است که اگر فرزندان شما تمایل چندانی به مصرف خرما ندارند این کیک تدابیر ویژه ای را برای شما فراهم کرده و آن استفاده از پودر کاکائو برای لذت بخش تر شدن این کیک می باشد.

در مورد تهیه کیک خرما بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که خرمای مصرفی شما در این دستور پخت باید بدون پوست باشند. پس قبل از شروع به کار پخت کیک خرما باید پوست آن ها را جدا نمایید. حدود ۳۰ عدد خرما که به اندازه ۱/۵ پیمانه خواهد بود برای پخت این کیک کافی خواهد بود.

نکته بعدی در تهیه این کیک این است که بهتر است تمامی مواد پودری از قبیل آرد، پکینگ پودر، وانیل، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و در آخر کار اضافه نمایید. و سپس این ترکیب را هم زده و مغز گردوی خرد شده را اضافه نموده و بار دیگر هم بزنید. بدین ترتیب بر اثر هم زدن زیاد از میزان پف کیک هم کاسته نخواهد شد و شما یک کیک خرما بسیار مرغوب و با کیفیت خواهید داشت.

چنان چه کیک خانگی شما از کیفیت چندانی برخودار نیست و به دنبال راه کار برای حل مشکل کیک خود هستید ما به شما خواندن این پست را پیشنهاد می کنیم.

مراحل

1
انجام شده

خرماهای آماده شده را در کاسه ای ریخته و آب جوش را بر روی آن ها بریزید. آن ها را هم بزنید و اجازه دهید تا خنک شوند. در ظرفی دیگر شکر و روغن را با هم مخلوط کنید تا جایی که ترکیبی کرم رنگ ایجاد شود. تخم مرغ ها را یکی پس از دیگری به این مواد اضافه نمایید و کامل هم بزنید. آرد، پکینگ پودر، نمک و وانیل، پودر کاکائو را با هم ترکیب نموده و بعد از الک کردن به مواد تخم مرغی اضافه نمایید. در نهایت گردوی خرد شده و دارچین را به این مواد اضافه کنید. حال می توانید ترکیب خرما را نیز به این مواد اضافه کنید.

2
انجام شده

فر را از حدود یک ربع قبل روشن نمایید. مواد کیک را در قالب فر که از قبل چرب و آرد پاشی شده بریزید. این قالب را در فر با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 55 دقیقه قرار دهید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
آش کلم قمری
قبلی
طرز تهیه آش کلم قمری آذری یا آش داش کلم
مربای زرشک
بعدی
طرز تهیه مربای زرشک خوش رنگ همراه با خواص زرشک
آش کلم قمری
قبلی
طرز تهیه آش کلم قمری آذری یا آش داش کلم
مربای زرشک
بعدی
طرز تهیه مربای زرشک خوش رنگ همراه با خواص زرشک