0 0
طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

5 عدد زرده تخم مرغ
85 گرم شیر
1 قاشق چای خوری وانیل
40 گرم روغن مایع
65 گرم آرد سفید
20 گرم پودر کاکائو
5 عدد سفیده تخم مرغ
70 گرم شکر سفید دانه ریز
1/4 قاشق چای خوری پودر تارتار

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی

غذای:
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    از جمله کیک های با میزان درجه پف کردگی بالا و بسیار نرم، می توان به کیک شیفون اشاره کرد. این کیک بعد از پخته شدن تا حدودی شبیه به چیز کیک ژاپنی می باشد البته با تفاوت های جزیی که باعث شده نام این کیک شیفون باشد. در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

    طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی دو رنگ

    همان طوری که گفتیم که این کیک بسیار لطیف می باشد. اگر چه ما در این پست قصد آموزش کیک شیفون شکلاتی را داریم ولی شما می توانید نیمی از شکلات مورد نظر در دستور پخت را به مایه کیک اضافه کرده و یک کیک شیفون دو رنگ با نمای مرمر آماده کنید. در طرز تهیه این کیک بهتر است بدانید که برای این مقدار از مواد اولیه شما به یک قالب ۲۰ سانتی نیاز خواهید داشت. این کیک بعد از پخت به خوبی پف می کند پس بهتر است قالب مرود نظر شما ارتفاعی به اندازه حداقل ۷ سانتی متر داشته باشد.

    درجه حرارت مورد نیاز برای روشن کردن و گرم کردن فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد می باشد که بعد از قرار دادن قالب در آن باید درجه حرارت به حدود ۱۶۰ درجه سانتی گراد تقلیل یابد. البته نمی توان زمان بندی دقیقی برای خارج کردن کیک شیفون از فر ارائه کرد ولی سعی کنید هرازگاهی به آن نگاهی بیندازید و با براق شدن رویه کیک شیفون آن را از فر خارج سازید.

    اصولا کیک های شیفون از یک نمای خاصی برخوردارند و آن هم به خاطر فرآیند برش و دوباره قرار دادن آن در فر است. دقت کنید برای این که پف کیک نخوابد باید برش های کیک را سریع انجام دهید و دوباره آن را به درون فر انتقال دهید. حال یک مرحله پخت آرام با درجه حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد در انتظار کیک شما خواهد بود. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه می توانید دوباره درجه حرارت فر را بر روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد این بار به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. سعی کنید در این مراحل پایانی در فر را باز نکنید. سپس می توانید آن را از فر خارج نموده و بلافاصله از قالب برگردانید.

    اگر چه این کیک به اندازه چیز کیک ژاپنی از مراحل پخت پیچیده ای برخودار است ولی به همان نسبت شما می توانید لذت طعم آن را بعد از پخته شدن احساس کنید. برای این که با نکات مهم پخت کیک آشنا شویید ما به شما توصیه می کنیم که قبل از شروع به پخت کیک این مقاله را مطالعه نمایید.

    در پست های گذشته شما را با طرز تهیه چیز کیک ژاپنی آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید از این بخش استفاده کنید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    در ابتدا در یک ظرف زرده های تخم مرغ با وانیل به کمک همزن خوب مخلوط کنید سپس روغن را اضافه کرده و بعد از ترکیب کردن به آرامی شیر را به این مواد اضافه کنید و همزمان با هم زن مخلوط کنید. می توانید از قبل آرد و پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس این ترکیب را به محتویات زرده اضافه نمایید.

    2
    انجام شده

    در یک ظرف دیگر سفیده تخم مرغ را با هم زن خوب مخلوط کنید. زمانی که شروع به کف کردن نمود کرم تارتار را به این مواد اضافه کنید. سپس شکر را به آرامی به این ترکیب مواد اضافه کنید و هم چنان به هم زدن ادامه دهید. حال این سفیده را به محتویات زرده اضافه کنید. می توانید به جای اضافه نمودن تمامی سفیده ها بصورت همزمان،آن ها را به چند بخش تقسیم کنید و به صورت مرحله به مرحله اضافه نموده و به صورت دورانی هم بزنید.

    3
    انجام شده

    حال مایه کیک شیفون شما آماده شده و می توانید آن را در قالب مورد نظر بریزید. این قالب را به مدت حدود 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از براق شدن رویه کیک می توانید آن را از فر خارج کنید. برش بزنید و دوباره در فر قرار دهید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    سوپ پیاز فرانسوی
    قبلی
    طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی ساده و البته مقوی
    کیک ژله ای
    بعدی
    طرز تهیه کیک ژله ای مجلسی با استفاده از روش ژله تزریقی
    سوپ پیاز فرانسوی
    قبلی
    طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی ساده و البته مقوی
    کیک ژله ای
    بعدی
    طرز تهیه کیک ژله ای مجلسی با استفاده از روش ژله تزریقی