0 0
طرز تهیه فالوده طالبی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

2 عدد طالبی متوسط
1 لیوان آب
2 استکان کوچک شربت سکنجبین
2 قاشق چای خوری چهار تخمه
از هر عرق 2 قاشق غذا خوری عرقیجات

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه فالوده طالبی

غذای:
    • 10 دقیقه
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    یکی از صیفی جات محبوبی که در فصل تابستان طرفداران بی شماری پیدا می کند دسر فالوده طالبی یا همان اسموتی طالبی است. البته محبوب بودن این صیفی تنها به خاطر خوشمزه بودن آن نیست چرا که یکی از خواص آب طالبی این است که به راحتی می تواند آب بدن را تامین نموده و بدن را از تشنگی و عطش حفظ نماید. بنابراین بهتر است گزینه های دستوری بیشتری را ار این خوراکی یاد بگیرید تا بتوانید به راحتی در خانه هم دسرهای خانگی خوشمزه ای از این میوه در خانه آماده کنید.

    نکات تهیه فالوده طالبی

    • در دستور فالوده طالبی آورده شده از عرقیجاتی هم چون عرق بهار نارنج، گلاب، بیدمشک، خارشتر، چهل گیاه و شاتره استفاده شده است که شما بایستی از هر یک به مقدار ۲ قاشق غذا خوری در این فالوده طالبی استفاده کنید.
    • می توانید تنها به ۱ قاشق غذا خوری عرق نسترن و ۱ قاشق غذا خوری گلاب بسنده کنید.
    • چهار تخمه مورد استفاده در این دستور بایستی بدون به دانه باشد.
    • اگر طالبی شما شیرینی چندانی ندارد می توانید از ۲ قاشق غذا خوری عسل هم استفاده کنید ولی این در صورتی است که از حالت عرق نسترن برای طعم دهی شربت آن استفاده کرده باشید.
    • سکنجبین مورد استفاده در این دستور از ترکیب جوشانده کمی سرکه، آب و شکر به دست می آید.
    • برای سرو فالوده طالبی بهتر است طالبی های رنده شده را در ابتدا در ظروف مورد نظر بریزید و سپس با طالبی های توپی شکل تزیین نمایید.
    • در تزیین فالوده طالبی گلبرگ های گل سرخ هم می توانند گزینه مناسبی باشند.
    • در صورت تمایل می توانید عرقیجات مورد نظر را با ۱ پیمانه یخ قالبی در مخلوط کن بریزید. در این حالت بهتر است آب را از مواد اولیه دستور فالوده طالبی حذف کنید.

    در پست های گذشته شما را با انواع اسموتی و نوشیدنی های خنک آشنا نمودیم که مطالعه آن خالی از لطف نخواهد بود.

    مراحل

    1
    انجام شده

    یکی از طالبی ها را به صورت توپی و یکی دیگر را به صورت درشت رنده کنید. سکنجبین و عرقیجات را با آب مخلوط نمایید. بعد از آماده کردن شربت فالوده طالبی، چهار تخمه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت این مواد خوب لعاب دهند. حال طالبی های آماده کرده را به این شربت اضافه کنید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    کیک زوکوتو
    قبلی
    طرز تهیه یک کیک بسیار راحت به نام کیک زوکوتو
    مربای شاه توت
    بعدی
    طرز تهیه مربای شاه توت سیاه
    کیک زوکوتو
    قبلی
    طرز تهیه یک کیک بسیار راحت به نام کیک زوکوتو
    مربای شاه توت
    بعدی
    طرز تهیه مربای شاه توت سیاه