0 0
طرز تهیه بادمجان شکم پر یا قارنی یاریخ

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
12 عدد بادمجان قلمی یک اندازه
250 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده
500 گرم سبزی
250 تا 300 گرم روغن
1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
3 تا 4 قاشق سوپ خوری آب لیمو
1 قاشق سوپ خوری شکر
به مقدار لازم نمک و فلفل

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه بادمجان شکم پر یا قارنی یاریخ

غذای:
    • سرو 6
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    بادمجان شکم پر که با اصطلاح بادمجان شکم پاره یا قارنی یاریخ در زبان ترکی شناخته می شود غذایی است که می توان گفت کمی شبیه به لونگی بادمجان یا غذای متعلق به استان گیلان می باشد ولی تفاوت های چشمگیری در بین این دو بادمجان شکم پر به چشم می خورد. در بادمجان شکم پر استان های شمالی مواد اصلی شامل بادمجان و گوشت بوده در حالی که در قارنی یاریخ، بادمجان شکم پر با سبزیجات بخش اعظم این غذا را تشکیل می دهند. سبزیجاتی که شامل موادی مانند نعناع، ترخان، ریحان و جعفری می باشند. در دستور بادمجان شکم پاره تبریزی معمولا در آخر بادمجان همراه با محتوای گوشتی داخل آن پخته می شود. با حرارت ملایم به حدی که بادمجان ها له نشوند و تنها مغز پخت گردند و سس این غذا کاملا به خورد بادمجان ها برود برای پخت بادمجان شکم پر کافی خواهد بود.

    برای سرو کردن قارنی یاریخ می توانید بادمجان ها را به صورت منظم، در یک ردیف در دیس بچینید و با برگ های جعفری و حلقه های گوجه فرنگی آن را تزیین کنید.

    البته همان طوری که قبلا هم گفتیم برای پخت بادمجان روش های مختلفی وجود دارد به عنوان مثال طرز پخت بادمجان شکم پر در فر که قبلا برای شما آموزش آن را بیان کردیم غذایی است که بدون چلو سرو می شود و می توان در پخت آن ها از پنیرهای خوشمزه هم برای چسباندن مواد غذایی به هم استفاده کرد در حالی که در دستور پخت قارنی یاریخ خبری از این پنیرها و یا قرار گرفتن در فر نخواهد بود.

    در دستور پخت اصلی قارنی یاریخ شکر وجود دارد ولی شما براساس ذائقه می توانید این ماده را حذف نموده و از چند حبه سیر در پخت قارنی یاریخ استفاده کنید. بهتر است از بادمجان های قلمی در پخت قارنی یاریخ استفاده کنید ولی در صورت عدم دسترسی می توانید درون آن را خالی کنید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    آماده سازی

    سبزی ها را پاک کنید و خوب بشویی. اجازه دهید تا آب آن ها گرفته شود. آن ها را سپس ساطوری خرد کنید. با سه تا چهار قاشق روغن آن ها را در تابه ای سرخ کنید. در تابه ای دیگر گوشت را به همراه پیاز تفت دهید برای نیم پز شدن به آن نصف لیوان آب و نیمی از رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آب لیمو و البته شکر را در آن بریزید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا آب گوشت کامل گرفته شود. در نهایت سبزی را با گوشت مخلوط کنید.

    2
    انجام شده

    به سراغ بادمجان ها بروید آن ها را پوست بکنید. از پهلو آن ها را برش بزنید. این برش تنها برای باز کردن وسط بادمجان ها خواهد بود. به آن ها کمی نمک بزنید. در یک تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم بادمجان ها را سرخ کنید. در قسمت باز کرده بادمجان مقداری از مایه گوشت را قرار دهید. بادمجان ها را در یک تابه بچینید. یک قاشق رب گوجه فرنگی را با دو قاشق آب لیمو و نصف قاشق شکر و نصف لیوان آب مخلوط نمایید. از کنار تابه این مایه را به درون بادمجان ها بریزید. در تابه را گذاشته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا بادمجان ها بپزند.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    دسر تمشک
    قبلی
    طرز تهیه دسر ژله سیب و تمشک با سس پرتقال
    گراتن بروکلی
    بعدی
    طرز تهیه گراتن بروکلی
    دسر تمشک
    قبلی
    طرز تهیه دسر ژله سیب و تمشک با سس پرتقال
    گراتن بروکلی
    بعدی
    طرز تهیه گراتن بروکلی