0 0
طرز تهیه مربای شاه توت سیاه

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

1 کیلوگرم شاه توت
1 کیلوگرم شکر
1 قاشق چای خوری آب لیمو

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه مربای شاه توت سیاه

غذای:
    • 20 دقیقه
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    شاه توت یکی از آن دسته میوه های خوش رنگ و لعابی است که در فصول تابستان به فراوانی یافت می شود بنابراین به راحتی می توان یک مربای خوش رنگ و خوش طعم را با این میوه تابستانی آماده نمود. آماده سازی مربای شاه توت نیاز به مهارت خاص آشپزی نداشته و با پیچیدگی های خاصی همراه نیست و در مورد این میوه خوش رنگ تنها به بیان چند نکته می توان بسنده کرد.

    • میوه شاه توت جزو میوه های بدون پوسته یا همان لایه خارجی می باشد بنابراین باید در شستشو و پاک سازی این میوه دقت بیشتری اعمال شود چرا که احتمال وجود آلودگی در آن ها بیشتر است.
    • شاه توت قرمز رنگ اغلب از طعم ترش تری برخوردارند که این عامل باعث می شود تا کمتر به توان از آن در تهیه مربای شاه توت استفاده کرد.
    • اگر چه شاه توت های سیاه رنگ طعم شیرین تری دارند ولی در میان آن ها هم ممکن است چند دانه ترش پیدا شود بنابراین تعیین میزان شیرینی مربای شاه توت بستگی به ذائقه شما خواهد داشت.
    • برای جلوگیری از کپک نزدن مربا شاه توت می توانید از آب لیمو یا جوش شیرین بدین منظور استفاده کنید. البته مسلما استفاده از آب لیمو گزینه سالم تری برای مربای شاه توت و سلامتی شما خواهند بود.
    • اگر دقت کرده باشید میوه شاه توت میوه ای آب دار است و به راحتی در دست له می شود بنابراین برای این که قبل از فرآیند پخت آب گیری لازم از آن به عمل آید بهتر است به مدت ۱۲ ساعت قبل از پخته شدن همراه با شکر در محیط سرد یخچال قرار بگیرد. این کار باعث می شود که در فرآیند پخت هم شاه توت ها کمتر آسیب ببینند.
    • در مورد آماده سازی مارمالاد شاه توت بهتر است به این نکته دقت داشته باشید که نیازی به درسته ماندن شاتوت ها در طی فرآیند پخت نیست، و همان طوری که از نام آن پیداست شما باید شاه توت را له کرده و در حین پخت نیز از ژله در آن استفاده کنید.

    در پست های گذشته شما را با طرز تهیه مارمالاد پرتقال، مربای گل محمدی آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید مطالعه نمایید.

    مراحل

    1
    انجام شده
    12 ساعت

    آماده سازی شاه توت

    شاه توت ها را تمیز کرده و دم آن ها را جدا نمایید. برای آب اندازی شاه توت ها آن ها را شکر پاشی کرده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید.

    2
    انجام شده
    15 دقیقه

    پخت

    قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید در طی این مدت زمان مربا بجوشد و غلیظ تر گردد. کف حاصل را از روی آن جمع کنید. بعد از گذشت این زمان آب لیمو را به آن اضافه کنید. برای درست کردن شربت شاه توت می توانید آن را از صافی رد کرده و مقداری از این شیره را بدین منظور نگهداری کنید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    فالوده طالبی
    قبلی
    طرز تهیه فالوده طالبی
    کیک بادمجان و ماکارونی
    بعدی
    طرز تهیه کیک بادمجان و ماکارونی مجلسی
    فالوده طالبی
    قبلی
    طرز تهیه فالوده طالبی
    کیک بادمجان و ماکارونی
    بعدی
    طرز تهیه کیک بادمجان و ماکارونی مجلسی