0 0
طرز تهیه پای مرغ کلاسیک

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
خمیر پای آماده
1/3 فنجان کره
1/3 فنجان پیاز خرد شده
1/3 فنجان آرد کامل
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
2 و 1/2 فنجان مرغ پخته
1/2 فنجان شیر
2 فنجان سبزیجات پخته

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه پای مرغ کلاسیک

غذای:
    • 1 ساعت و 15 دقیقه
    • سرو 6
    • آسان

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دستور پخت های غذایی با مرغ به پای مرغ مربوط می شود. غذایی که به راحتی با داشتن سبزیجات متنوع و کمی مرغ در منزل می توان آن را طبخ نمود. در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پای مرغ بیشتر آشنا کنیم با ما همراه باشید.

    پای مرغ کلاسیک

    به طور کلی پای سیب یکی از دستورهای غذایی شناخته شده با خمیر پای می باشد ولی پای مرغ هم به اندازه پای سیب از خوشمزگی خاصی برخوردار است. برای آماده کردن خمیر پای مرغ شما باید ۱ قاشق مربا خوری نمک را با دو پیمانه آرد سفید مخلوط نمایید و آن ها را الک کنید. حال باید ۱ و ۱/۲ پیمانه کره سرد را به قطعات ریز خرد کرده و به این آرد اضافه کنید. سپس با نوک انگشتان این خمیر را با آرد مخلوط کنید دقت کنید که نباید کره ها با حرارت کف دست آب شوند پس نهایت دقت را در این کار انجام دهید. خمیری به شکل خرده نان ایجاد خواهد شد پس نگران به وجود آمدن این حالت نباشید. حال ۴ قاشق سوپ خوری آب سرد را کم کم به این مواد اضافه کنید. خمیر به دست آمده را با دست ورز داده و رویه آن را با یک نایلون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این زمان خمیر را از یخچال بیرون آورده و با وردنه باز کنید سپس می توانید این لایه نازک را بر روی قالب مورد نظر که از قبل کمی چرب کرده اید پهن کنید حتما برای پخت خمیر آن را با چنگال سوراخ کنید. قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.

    بعد از آماده شدن لایه اولیه خمیر می توانید آن را با مواد داخلی پای مرغ پر کنید. از هر نوع سبزیجات پخته ای مانند نخود فرنگی، قارچ، سیب زمینی، ذرت و یا هر ماده مورد علاقه ای در آن استفاده کنید. در نهایت بعد از کمی طلایی شدن رویه خمیر پای حدودا بعد از گذشت ۱۵ دقیقه از زمان پخت می توانید دور خمیر پای را با کاغذ فویل بپوشانید تا دور این خمیر نسوزد.

    در پست های گذشته شما را با طرز تهیه کیش لورن فرانسوی با خمیر فونسه آشنا نمودیم که در صورت تمایل می توانید از آن نیز استفاده کنید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    فر را با درجه حرارت 425 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پای را آماده نموده و در کف قالب مورد نظر پهن کنید و مطابق با دستور گفته شده انجام دهید.

    2
    انجام شده

    در یک قابلمه کره را با حرارت متوسط آب کنید. پیاز خرد شده را به آن اضافه نموده و در حدود دو دقیقه آن را بپزید. مدام پیاز ها را هم بزنید تا جایی که به رنگ طلایی درآیند. آرد، نمک و فلفل را به این مواد اضافه نموده و کاملا هم بزنید. به تدریج به این مواد شیر را اضافه نموده و مدام هم بزنید تا جایی که شیر غلیظ شود. سبزیجات پخته به همراه مرغ پخته را به این مواد اضافه کنید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

    3
    انجام شده

    از این ترکیب مواد با قاشق برداشته و بر روی خمیر پای پخش کنید. یک لایه نازک از خمیر پای را با وردنه باز نموده و بر روی این مواد پهن کنید. ظرف پای را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا جایی که روی خمیر به رنگ طلایی تبدیل شود.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    کانلنی
    قبلی
    طرز تهیه کانلونی به طریقه چینی
    کیک ژله ای
    بعدی
    طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی مجلسی
    کانلنی
    قبلی
    طرز تهیه کانلونی به طریقه چینی
    کیک ژله ای
    بعدی
    طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی مجلسی