0 0
طرز تهیه پاستا پنه مرغ همراه با سس آلفردو

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

2 عدد سینه مرغ
به مقدار لازم عصاره مرغ
500 گرم پاستا پنه
300 گرم قارچ
3 لیوان آب
1 قاشق غذا خوری آرد
50 گرم کره
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
5 حبه سیر رنده شده
200 گرم خامه
70 گرم پنیر پارمزان
1 لیتر شیر پر چرب
به مقدار لازم نمک، فلفل و زنجبیل

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه پاستا پنه مرغ همراه با سس آلفردو

  • 1 ساعت و 30 دقیقه
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

پاستا پنه مرغ از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و جذابی است که شما می توانید از آن در وعده شام خود استفاده کنید. کمر کسی را پیدا می کنید که از پاستا یا پنه لذت نبرد خصوصا کودکان. البته ناگفته نماند که پنه مرغ با سس آلفردو به دلیل داشتن خامه صبحانه از کالری بالایی برخودار است و شما باید در خوردن آن زیاده روی نکنید. البته لازم نیست که حتما از سس آلفردو در آن ها استفاده کنید بلکه سس های خوشمزه ای از گوجه فرنگی هم می توانند جایگزین مناسبی برای خامه به کار رفته در سس آلفردو داشته باشند. زمانی که از گوجه فرنگی به عنوان سس این پاستا استفاده می کنید باید بدانید که دیگر نیازی به استفاده از مواد مورد نیاز برای سس آلفردو هم چون شیر وجود نخواهد داشت. اکثر پنه ها برای طعم خود از پودر سیر یا سیر خرد شده بهره می برند و شاید به توان گفت جز جدایی نشدنی این غذا شاید همین ادویه باشد. برای تزیین پاستا پنه مرغ با سس آلفردو دست شما بازتر است و می توانید از یک قاشق غذا خوری جعفری یا ریحان خرد شده در هنگام سرو آن استفاده کنید. در برخی از منابع و تصاویر شما حتی به کلم بروکلی خرد شده هم بر می خورید که این خود نشان از تنوع و خلاقیت ایجاد شده در این غذا می باشد. علاوه بر این ها گوجه فرنگی گیلاسی هم می توانند در کنار بشقاب غذا مورد استفاده قرار گیرند.

اگر نیاز به یادگیری نحوه خرد کردن سینه مرغ دارید ما به شما در پست های گذشته آموزش های لازم را داده ایم که می توانید از آن استفاده کنید. انواع مختلف پاستا و نکاتی در مورد سیر هم مواردی هستند که می توانید در صورت علاقه مندی در هنگام آماده سازی پاستا پنه مرغ با سس آلفردو مورد مطالعه قرار دهید.

مراحل

1
انجام شده

آماده سازی

در ابتدا برای آماده سازی پنه مرغ باید شروع به پختن مرغ کنید. مطابق با دستور پخت ماکارونی شروع به پختن پنه ها کنید. کمی نمک و روغن را برای پخت بهتر پنه ها در آب اضافه کنید. بعد از نیم پز شدن پاستا ها می توانید آن ها را آبکش کنید. برای این که پاستا ها به هم نچسبند از آب سرد بر روی آن ها استفاده کنید.

2
انجام شده

آماده سازی سس آلفردو

کره را به همراه روغن زیتون در یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا آب شوند. سیر رنده شده را به همراه کمی زنجبیل به آن ها اضافه نمایید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و به محتویات ظرف اضافه نموده و تفت دهید. آرد را می توانید به این موارد اضافه کنید و حدود 1 تا دو دقیقه تفت دهید. حال می توانید برای طعم گیری نمک و فلفل را به همراه کمی آب مرغ با آن ها ترکیب کنید. در آخر باید شیر را اضافه کنید و خوب این مواد را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید این مواد به جوش بیایند. بعد از جوشیدن می توانید پاستا را به آن ها اضافه کنید. پنیر پارمزان، مرغ پخته خرد شده و خامه را در آخر اضافه کنید. این مواد را تا غلیظ شدن بر روی حرارت قرار دهید. سپس می توانید آن را سرو کنید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
دسر موهیتو
قبلی
طرز تهیه دسر موهیتو یک دسر خنک و خوشمزه
چیز کیک ژاپنی
بعدی
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی یک کیک پف دار خوشمزه
دسر موهیتو
قبلی
طرز تهیه دسر موهیتو یک دسر خنک و خوشمزه
چیز کیک ژاپنی
بعدی
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی یک کیک پف دار خوشمزه