• خانه
  • پیتزا
  • طرز تهیه یک پیتزای راحت و بی دردسر به نام پیتزای سینه مرغ
0 0
طرز تهیه یک پیتزای راحت و بی دردسر به نام پیتزای سینه مرغ

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
1 کیلوگرم سینه مرغ
2 عدد پیاز
یک پره سیر
500 گرم اسفناج
3 فنجان پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم نمک
3 قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه یک پیتزای راحت و بی دردسر به نام پیتزای سینه مرغ

  • سرو 4
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

برخلاف تمامی پیتزاهای خوشمزه ای که با خمیر مخصوص پیتزا تهیه می شود، این پیتزای سینه مرغ نیازی به خمیر پیتزا ندارد چرا که به راحتی تنها با یک برش سینه مرغ می توانید تمامی محتویات پیتزا را در آن قرار دهید. در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پیتزای سینه مرغ بیشتر آشنا کنیم با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزای سینه مرغ

علاوه بر خمیر پیتزا که شما در این پیتزای سینه مرغ به آن نیازی نخواهید داشت بهتر است بدانید که خیال تان از بابت قرار دادن در فر و دردسر های مربوط به آن نیز راحت خواهد بود. در پست های گذشته شما را با طرز تهیه خمیر مخصوص پیتزا آشنا نمودیم که در صورت نیاز می توانید آن را نیز مطالعه کنید.

اگر چنان چه از بابت برش سینه مرغ و آماده کردن آن نگران هستید، ما به شما می گوییم که جای نگرانی نیست، چرا که نحوه برش سینه مرغ و جدا کردن آن از مرغ کامل را نیز در پست های گذشته به شما آموزش داده ایم که می توانید از آن استفاده کنید. در طرز تهیه پیتزا مرغ شما می توانید برای خوش رنگ و لعاب دیده شدن هر چه بیشتر سینه مرغ از کمی زعفران نیز استفاده کنید. در این پیتزای سینه مرغ شما می توانید حتی از برش و لایه های نازک گوجه فرنگی نیز در درون سینه مرغ استفاده کنید که این بستگی به خود شما خواهد داشت.

از طرفی ادویه هایی هم چون کمی فلفل و یا آویشن نیز می تواند بسته به ذائقه شما مورد استفاده قرار گیرد. اگر به غذاهای تند علاقه مند هستید می توانید از ادویه های تندتری بدین منظور استفاده کنید.

مراحل

1
انجام شده

سینه مرغ را پاک کرده و آن را بشویید. سپس با یک چاقو یک برش عرضی در آن ایجاد نمایید. پیاز و سیر را بعد از تمیز کردن و شستن، رنده کرده یا ساطوری کنید. اسفناج را پاک کرده، و در آب بخیسانید. بعد از گذشت چند دقیقه آن ها را بشویید و اجازه دهید تا آب آن ها کاملا برود. در یک قابلمه این اسفناج ها را بریزید و با شعله ملایم تفت دهید تا آب آن ها به طور کامل گرفته شود.

2
انجام شده

داخل سینه مرغ را با سیر و پیاز پر کنید. کمی به آن نمک بزنید و در یک ماهی تابه قرار دهید و اجازه دهید تا با شعله آرام شروع به آب انداختن کند و حالت سرخ کردن به خود بگیرد. در این زمان می توانید روغن را به ماهی تابه بریزید. اسفناج بخار پز و پنیر را داخل برش ایجاد شده در سینه مرغ قرار دهید. با شعله حرارت ملایم و در بسته ماهی تابه اجازه دهید تا پنیرها آب شوند و مرغ نیز کاملا بپزد. بعد از گذشت مدت زمانی می توانید مرغ را برگردانید تا رویه دیگر آن نیز سرخ شود.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
بورک با کلم برگ
قبلی
طرز تهیه بورک با کلم برگ
موساکا
بعدی
طرز تهیه یک غذای بسیار راحت به نام موساکا یونانی
بورک با کلم برگ
قبلی
طرز تهیه بورک با کلم برگ
موساکا
بعدی
طرز تهیه یک غذای بسیار راحت به نام موساکا یونانی