• خانه
  • کیک
  • طرز تهیه چیز کیک ژاپنی یک کیک پف دار خوشمزه
0 0
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی یک کیک پف دار خوشمزه

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

230 گرم پنیر خامه‌ای
200 میلی لیتر شیر
6 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذا خوری کره
160 گرم شکر
160 گرم آرد
3 قاشق چای خوری پودر نشاسته
1 قاشق چای خوری پودر کرم تارتار
1/2 قاشق چای خوری وانیل

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی یک کیک پف دار خوشمزه

  • 1 ساعت و 55 دقیقه
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

چیز کیک ژاپنی یکی از آن دسته کیک هایی است که شما بعد از پخت آن با صحنه یک کیک بسیار پف دار مواجه خواهید بود. شاید به همین دلیل باشد که نام کیک پنبه ای را به خود اختصاص داده است. محبوبیت این چیز کیک ژاپنی به قدری است که در بین اکثر نقاط جهان و البته با اشکال مختلف مورد طبخ قرار می گیرد. بنابراین اگر علاقه مند به کیک های پف دار و پنبه ای هستید پس بهتر است دست به کار شوید. برای این که یک چیز کیک ژاپنی بی عیب و نقص داشته باشید بهتر است چند نکته را در پخت آن رعایت کنید.

  • چیز کیک ژاپنی نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد پس صبر و حوصله به خرج دهید و حرارت فر را بالا نبرید.
  • نکته مهمی که در فرآیند پختن چیز کیک ژاپنی باید به آن دقت کنید این است که قالب فر را باید در سینی فری قرار دهید که حدود با یک سانتی متر آب پر شده است. اجازه دهید این آب در دمای فر گرم شود و سپس قالب را درون آن قرار دهید. این آب باعث نرم و لطیف شدن چیز کیک شما خواهد شد.
  • دقت کنید قالب فر را در سینی فر ثابت کنید بدین منظور می توانید از پایه های فلزی استفاده کنید چرا که احتمال تکان خوردن قالب فر با هر جوشیدن آب درون سینی فر وجود خواهد داشت.
  • بر خلاف سایر کیک ها نیازی نیست که پخت آن را با فرو کردن چنگال یا خلال دندان چک کنید.
  • بعد از طلایی شدن رویه کیک به سرعت آن را از فر خارج نکنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا حدود ۴۵ دقیقه در فر با درب بسته باقی بماند.
  • به دلیل پف کردن چیز کیک ژاپنی بهتر است از قالب های با ارتفاع بلندتری استفاده کنید. در صورت بلند بودن دیواره های قالب فر بهتر است سینی فر را تا حدود نیمه قالب با آب گرم پر کنید. مواظب باشید آب به درون قالب وارد نشود.
  • بسته به نوع قالب کیک می توانید دور قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید. برای کف و دیواره های داخلی هم کاغذ روغنی بهترین گزینه است.
  • کرم پودر تارتار به جای پکینگ پودر در این دستور پخت چیز کیک ژاپنی استفاده می شود که در صورت عدم دسترسی می توانید از نصف قاشق چای خوری آب لیمو به ازای هر سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
  • دقت کنید سفیده تخم مرغ با احتیاط به مایه کیک اضافه نموده و به صورت دورانی مخلوط کنید تا پف کیک نخوابد.
  • اگر به جای روش بن ماری قصد استفاده از ماکروویو برای گرم کردن شیر و پنیر خامه ای را دارید می توانید دو تا سه بار و هر بار به مدت یک دقیقه در ماکروویو قرار دهید.
  • در طرز تهیه چیز کیک ژاپنی ۱۶۰ گرم یا حدود ۳/۴ پیمانه شکر مورد استفاده قرار می گیرد که شما در مرحله اول حدود ۱/۴ پیمانه از آن را با زرده ها مخلوط خواهید کرد.

در پست های گذشته شما را با طرز تهیه چیز کیک انار با پایه بیسکویت آشنا نمودیم که در صورت علاقه می توانید آن را نیز مطالعه کنید.

مراحل

1
انجام شده

آماده سازی

در ابتدا برای تهیه چیز کیک ژاپنی در یک ظرف پنیر خامه ای را با شیر مخلوط نمایید. سپس کره ای را قبلا به دمای اتاق رسیده را به این مواد اضافه کنید. برای این که این مواد کاملا با هم مخلوط شده و با هم ترکیب شوند بهتر است ظرف محتوی این مواد را بر روی آب داغ و به روش بن ماری حرارت دهید. نیازی به جوشیدن این مواد نیست و تنها باید به حالت نرم شدن و خوب مخلوط شدن برسند.

2
انجام شده

زرده ها را از سفیده تخم مرغ جدا نموده و زرده ها را با 40 گرم از شکر ها خوب مخلوط کنید تا جایی که به رنگ کرم دربیایند. حال این ترکیب زرده های تخم مرغ را با مواد پنیر خامه ای مخلوط نمایید.

3
انجام شده

در ظرفی جداگانه آرد و پودر نشاسته را الک کنید. این مواد را به آرامی به مواد قبلی اضافه کنید و به مدت چند دقیقه خوب هم بزنید تا آرد و نشاسته به خوبی در این مواد حل شوند.

4
انجام شده

سفیده های تخم مرغ به صورت جداگانه در ظرفی تمیز هم بزنید تا پف کنند. به آرامی شکر باقی مانده را به این مواد اضافه کنید. کرم پودر تارتار را هم به این مواد اضافه نموده و تا جایی هم زدن را ادامه دهید که این مواد از ظرف نریزند. سفیده تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کنید.

5
انجام شده

پختن

مایه کیک حاصل را در قالب مورد نظر بریزید. و آن را در فری که قبلا با دمای 150 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت گرم کرده اید و البته در پایین ترین طبقه فر قرار دهید. بعد از گذشت یک ساعت از پخت کیک می توانید آن را از نظر طلایی شدن بررسی کنید. بعد از رسیدن به این زمان می توانید فر را خاموش کنید و آن را به مدت 10 دقیقه در همان حالت در فر باقی بگذارید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
پنه مرغ
قبلی
طرز تهیه پاستا پنه مرغ همراه با سس آلفردو
آبدوغ خیار
بعدی
طرز تهیه آبدوغ خیار ساده و خنک مخصوص فصول گرم سال
پنه مرغ
قبلی
طرز تهیه پاستا پنه مرغ همراه با سس آلفردو
آبدوغ خیار
بعدی
طرز تهیه آبدوغ خیار ساده و خنک مخصوص فصول گرم سال