0 0
طرز تهیه کاپ کیک گوشتی یا کاپ کیک میت لوف

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

900 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق غذا خوری روغن
1/2 پیمانه کرفس خرد شده
1/2 پیمانه پیاز
1 عدد هویج خرد شده
1 قاشق چای خوری سس خردل
1 قاشق چای خوری پاپریکا
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
2 عدد تخم مرغ
50 گرم پودر پانکو
1/2 پیمانه شیر
به مقدار لازم نمک
6 پیمانه پوره سیب زمینی

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کاپ کیک گوشتی یا کاپ کیک میت لوف

  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

میت لوف یک نوع غذای ایتالیایی بسیار محبوب می باشد. درون مایه اصلی این غذا گوشت می باشد، بنابراین گیاه خواران عمدتا قادر به مصرف این غذای بسیار لذیذ نخواهند بود. در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کاپ کیک میت لوف بیشتر آشنا کنیم ولی شما می توانید با همین مواد کیک میت لوف را نیز تهیه نمایید. با طرز تهیه کاپ کیک میت لوف با ما همراه باشید.

طرز تهیه کاپ کیک میت لوف

همان طوری که گفتیم این غذا بیشتر با عنوان میت لوف گوشت نیز شناخته می شود. با این حال باید گفت که اگر چه ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا گوشت است ولی از عناصر گیاهی بی بهره نیست. این مواد گیاهی می توانند رطوبت لازمه را به میت لوف ارائه دهند. بنابراین شما با یک غذای کامل روبه رو هستید.

برای درست کردن کیک میت لوف شما باید دو قالب مجزا تقریبا به اندازه ۲۰ سانت آماده کنید. ولی در آماده سازی کاپ کیک میت لوف نیازی به دو قالب مجزا نیست و شما می توانید از قالب های مافین بدین منظور کمک بگیرید. در استفاده از این روش تنها کافیست در انتهای پخت بعد از خارج کردن مایه گوشتی پخته شده از قالب مافینف مقداری از پوره را با ماسوره مورد نظر بر روی آن قرار دهید.

در نوع کیک میت لوف، بعد از ریختن نصف مایه گوشتی در قالب باید آن را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند. بعد از پخته شدن هر دو لایه گوشتی بر روی یک از لایه ها نصف رب گوجه فرنگی را ریخته و با لیسک پخش نمایید. سپس حدود ۲ پیمانه از پوره سیب زمینی را بر روی آن بریزید و دوباره پخش نمایید. حال باید لایه دوم گوشتی را بر روی آن قرار دهید. دوباره رویه آن را با یک لایه از رب گوجه فرنگی و دو پیمانه پوره سیب زمینی بپوشانید. ماده باقی مانده از پوره سیب زمینی را بر پوشاندن حاشیه های کناری و دور تا دور میتلوف استفاده کنید.

در پست های گذشته شما را با طرز تهیه کیک بادمجان و ماکارونی مجلسی آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید از آن نیز بهره کافی ببرید.

در صورت تمایل می توانید ماده گوشتی را در یک قالب بریزید و در هنگام سرو کردن تنها مقدار کمی پوره را با برشی از میتلوف پخته در کنار هم در بشقاب قرار دهید.

مراحل

1
انجام شده

در ابتدا باید کرفس، هویج، پیاز را در روغن تفت دهید. این کار را تا جایی ادامه دهید که آن ها نرم شوند. در یک ظرف دیگر گوشت را با سس خردل، پاپریکا، رب گوجه فرنگی و تخم مرغ ها، پودر پانکو و نمک مخلوط نمایید. سپس می توانید سبزیجات را به این مواد اضافه کنید. تمامی این مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. سپس در قالب های مورد نظر ریخته و به درون فر انتقال دهید.

2
انجام شده

پوره سیب زمینی

برای درست کردن پوره سیب زمینی، آن ها را به طور کامل آب پز کنید. سپس کاملا له کنید تا هیچ گلوله له نشده ای در آن ها باقی نماند. شیر، کمی نمک و فلفل و کره به آن اضافه کنید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
مرنگ پفکی
قبلی
طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی دو رنگ
اردور اسفناج قالبی
بعدی
طرز تهیه اردور اسفناج قالبی
مرنگ پفکی
قبلی
طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی دو رنگ
اردور اسفناج قالبی
بعدی
طرز تهیه اردور اسفناج قالبی