0 0
طرز تهیه کلوچه خرمایی مخصوص ماه رمضان

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

2/5 لیوان آرد
1/2 لیوان شکر
1/3 لیوان شیر ولرم
1/4 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری پودر خمیر ترش
4 قاشق غذا خوری کره
خرما
تخم مرغ برای رومال

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کلوچه خرمایی مخصوص ماه رمضان

غذای:
    • متوسط

    مواد لازم

    • خرما

    دستور پخت

    اشتراک

    کلوچه خرمایی یکی از آن دسته نان های خوشمزه ای است که بیشتر در ماه رمضان و اغلب بعد از وعده افطار همراه با چای صرف می شود. البته این بدین معنا نیست که این کلوچه های خوشمزه قابلیت استفاده در ماه های دیگر سال را ندارند. کلوچه خرمایی به دلیل داشتن خرما می تواند به عنوان یک میان وعده خوشمزه و حتی تغذیه کودکان در مدارس مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین یاد گرفتن آن خالی از لطف نیست. این کلوچه خوشمزه ایرانی که با عنوان نان خرمایی هم شناخته می شود متعلق به مردمان شهر سیستان می باشد و به دلیل خاصیت نیرو بخشی امروزه در سرتاسر نقاط ایران پخت می شود. به دلیل قابلیت فوق العاده این خمیر، شما می توانید براساس ذائقه از طعم دهنده های مختلفی هم چون هل، دارچین و گلاب و حتی مغزهایی مثل گردوی خرد شده در محتوای خرمایی آن استفاده کنید.

    در پست های گذشته شما را با خواص منحصر به فرد خرما آشنا نمودیم که در صورت تمایل می توانید مطالعه کنید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    درست کردن خمیر

    برای تهیه خمیر کلوچه خرمایی باید در ابتدا آرد الک شده، نمک، شکر و پودر خمیر ترش را داخل کاسه ای بریزید. سپس به آرامی شیر را که به دمای اتاق رسیده به این مواد اضافه نموده و هم بزنید. کره ذوب شده را به این مواد اضافه نموده و شروع به ورز دادن کنید.

    2
    انجام شده
    1 ساعت و 15 دقیقه

    استراحت خمیر

    خمیر حاصل را پوشانده و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید. اجازه دهید که حجم آن دو برابر شود. سپس آن را به 14 قسمت تقسیم نمایید و دوباره به این گلوله های خمیری حاصل استراحت دهید.

    3
    انجام شده

    آماده کردن محتوا

    برای تهیه مواد خمیری داخل نان ها باید خرما را با میکسر و یا انتهای چنگال خوب له کنید. دقت کنید برای تمیزی کار حتما پوسته خرماها را بگیرید.

    4
    انجام شده

    روشن کردن فر

    در این مرحله می توانید فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا بعد از اتمام کار کلوچه خرمایی حاصل را به درون آن انتقال دهید.

    5
    انجام شده

    خمیرها را درون دست باز کنید و مقداری از خمیر خرما درون آن ها گذاشته و سپس گوشه های خمیر را جمع کنید. کف سینی فر را چرب کنید و کلوچه خرمایی را در آن قرار دهید. می توانید برای تزیین بیشتر با چاقو بر روی آن برش هایی ایجاد کنید تا بعد از پخته شدن به شکل گل در بیایند. از تخم مرغ های زده شده به همراه کمی کنجد برای آغشته کردن رویه کلوچه خرمایی استفاده کنید.

    6
    انجام شده
    15 دقیقه

    پخت

    سینی فر را داخل فر قرار دهید تا زمانی که کلوچه ها طلایی شوند. بعد از این که آماده شدند می توانید آن ها را با کمی آب یا روغن برش بکشید و سپس سرو نمایید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    کوفته تبریزی
    قبلی
    طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه به همراه نکات ریز پخت آن
    مربای گل محمدی
    بعدی
    آشنایی با نحوه پخت و آماده سازی مربای گل محمدی
    کوفته تبریزی
    قبلی
    طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه به همراه نکات ریز پخت آن
    مربای گل محمدی
    بعدی
    آشنایی با نحوه پخت و آماده سازی مربای گل محمدی