0 0
طرز تهیه کوفته مرغ سرخ کرده و ساده

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
1 کیلو سینه مرغ
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری کره
2 قاشق غذا خوری جعفری ریز خرد شده
1 پیمانه پودر آرد سوخاری
به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه
برای سرخ کردن روغن

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کوفته مرغ سرخ کرده و ساده

  • 1 ساعت
  • سرو 2
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

اغلب کوفته را با نام کوفته تبریزی می شناسید و برای تهیه آن از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید ولی امروز قصد داریم تا شما را با یک نوع کوفته مرغ آشنا کنیم که ماده اصلی سازنده آن مرغ می باشد. البته برای تهیه کوفته مرغ روش های مختلفی وجود دارد از کوفته مرغ همراه با سس قرمز و همراه با رب گوجه فرنگی تا نوع سرخ کرده آن که بدون آماده سازی سس نیز می توانید آن را طبخ کنید. در کوفته مرغ ساده ما خبری از پر کردن با محتویات مختلف نیست پس جای نگرانی نیست و به راحتی شما می توانید شروع به پخت این کوفته مرغ کنید. البته این بدین معنا نیست که شما نمی توانید درون این کوفته مرغ را با محتویات خوشمزه ای هم چون برگه زردآلو، کشمش، گردوی درسته یا خرد شده و پیاز داغ پر کنید. بلکه در صورت تمایل و در صورت دسترسی به این مواد می توانید از آن ها در کوفته مرغ خود بهره بگیرید. البته توجه به یک نکته در پخت این مدل از کوفته ضروری است و آن این نکته می باشد که در صورت استفاده از این چنین موادی در داخل آن بهتر است که از سس ربی در هنگام سرو کوفته ها استفاده کنید. این مدل کوفته ها را بهتر است کمی سرخ کنید و سپس برای پخت شدن، آن ها را به درون آب محتوی سس که شامل رب گوجه فرنگی، کمی روغن زیتون و کمی پیاز داغ در می باشد، منتقل نمایید. دقت کنید که می توانید از کمی زرشک هم در سس و هم در هنگام سرو از نوع تفت داده آن بر روی کوفته ها استفاده کنید. در انتها براساس ذائقه شما کمی جعفری و لیموی تازه در تزیین کنار این کوفته ها می توانند مورد استفاده قرار بگیرند.

در پست های گذشته شما را با نحوه خرد کردن درست پیاز برای سرخ کردن آشنا نمودیم که در صورت نیاز می توانید از آن کمک بگیرید.

مراحل

1
انجام شده

آماده سازی

در ابتدا باید سینه مرغ را بپزید. سپس آن را پاک کنید و دو بار چرخ نمایید. کره و جعفری ریز ساطوری شده را با آن مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن، 2 عدد تخم مرغ را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به مابقی مواد اضافه کنید و آن ها را خوب ورز دهید.

2
انجام شده

پختن

دو تخم مرغ باقی مانده را به همراه کمی نمک و فلفل و در صورت دسترسی کمی زعفران دم کرده و در غیر این صورت زردچوبه مخلوط کنید. در ظرفی پودر سوخاری آماده دم دست داشته باشید. به اندازه گلوله هایی در دست ایجاد کنید این گلوله ها را ابتدا در مایه تخم مرغی فرو برده و سپس در پودر سوخاری بغلتانید و بعد آن را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید. اگر مایه کوفته مرغ کمی سفت بود می توانید از کمی تخم مرغ و یا کره در درون استفاده کنید و در غیر این صورت برای برطرف شدن حالت شلی زیاد آن کمی پودر سوخاری کمک کننده خواهد بود.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
سوفله مکا
قبلی
طرز تهیه سوفله مکا یک سوفله هیجان انگیز و جدید
کیک زوکوتو
بعدی
طرز تهیه یک کیک بسیار راحت به نام کیک زوکوتو
سوفله مکا
قبلی
طرز تهیه سوفله مکا یک سوفله هیجان انگیز و جدید
کیک زوکوتو
بعدی
طرز تهیه یک کیک بسیار راحت به نام کیک زوکوتو