0 0
طرز تهیه کوکو مرغ ساده

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

1 عدد متوسط سینه مرغ پخته
2 عدد تخم مرغ
برای سرخ کردن روغن
5 عدد متوسط سیب زمینی
به مقدار لازم نمک، زردچوبه

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کوکو مرغ ساده

  • 55 دقیقه
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

کوکو مرغ از جمله غذاهای بسیار پرطرفدار به حساب می آید که هم برای کودکان و هم به عنوان یک پیش غذای مناسب می تواند جایگاه ویژه ای در سفره ها داشته باشد. برخی برای کوکو مرغ از مخلفات پیچیده ای استفاده می کنند و به نحوی یک کوکو مرغ مجلسی برای مهمانی های ویژه ای تدارک می بینند و البته برخی از افراد هم به نوع ساده آن بسنده می کنند و به نحویی آن را شبیه به کتلت مرغ مهیا می کنند. البته همین این مواد بستگی به خود شما دارد که از چه مواد اولیه ای بخواهید در آن استفاده کنید و یا این که قصد دارید آن را در چه زمانی سرو کنید.

در مورد کوکو مرغ مجلسی می توانید از موادی هم چون ۱ عدد هویج پخته، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و کمی پنیر موزارلا در صورت تمایل استفاده کنید. البته در صورتی که قصد پخت این کوکو مرغ مجلسی را دارید می توانید با خیال راحت آن را در یک قالب فر پخش کنید و در فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. نکته دیگری که در مورد پخت این کوکوی مرغ مجلسی باید بدانید این است که می توانید از تمامی مواد آب پز شده استفاده کنید و یا این که ۱ عدد هویج و ۱ عدد سیب زمینی خام رنده شده را بعد از شستن و حذف نشاسته موجود در سیب زمینی، در یک تابه کمی تفت دهید تا کمی از خامی آن ها گرفته شود سپس با سینه مرغ پخته ریش ریش ترکیب کنید و ادویه جات را به آن ها اضافه کنید و در نهایت در یک قالب مستطیلی شکل بریزید. ولی ما در این پست شما را با یک دستور بسیار ساده برای پخت این کوکو مرغ با سیب زمینی آشنا می کنیم که بدون کمترین هزینه و در کمترین زمان بتوانید آن را آماده کنید. البته بهتر است بدانید مقوله کوکو و کتلت ها جزو غذاهای سرخ کردنی محسوب می شوند و بهتر است در خوردن آن ها زیاده روی نکنید.

در پست های گذشته شما را با نحوه برش سینه مرغ آشنا نمودیم که در صورت تمایل می توانید از آن کمک بگیرید.

مراحل

1
انجام شده

آماده سازی

در ابتدا سینه مرغ را بپزید و سپس آن را کاملا تمیز کنید. سیب زمینی ها را بپزید و پوست آن ها را جدا کنید. در نهایت سینه مرغ را با سیب زمینی پخته چرخ کنید.

2
انجام شده

پختن

نمک و زردچوبه و کمی فلفل را با این مواد ترکیب کنید. تخم مرغ های هم زده را به آن ها اضافه کنید. در یک تابه به مقدار لازم روغن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود. اگر مایه کوکو سفت بود می توانید یک یا دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید. در صورت چسبندگی بیشتر این مایه به دست از کمی آب و پودر سوخاری می توانید استفاده کنید. این پیش غذای خوشمزه را می توانید با خیارشور، کمی کاهو و گوجه فرنگی سرو کنید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
خاگینه خرما
قبلی
طرز تهیه خاگینه خرما
خورش کنگر
بعدی
طرز تهیه خورش کنگر
خاگینه خرما
قبلی
طرز تهیه خاگینه خرما
خورش کنگر
بعدی
طرز تهیه خورش کنگر