0 0
طرز تهیه کیش لورن فرانسوی با ژامبون

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

500 گرم خمیر فونسه یا بریزه
100 گرم خامه
200 گرم ژامبون
50 گرم کره
1 قاشق مربا خوری خردل
3 عدد تخم مرغ

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کیش لورن فرانسوی با ژامبون

  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

کیش لورن فرانسوی غذایی است که در آن از یک لایه خمیر به همراه برخی از مواد غذایی استفاده می شود. اغلب افراد کیش لورن با مرغ را ترجیح می دهند ولی ما در این پست قصد داریم تا شما را با کیش لورن با ژامبون که به اندازه کیش لورن با مرغ خوش طعم است آشنا کنیم با طرز تهیه کیش لورن با ما همراه باشید.

در مورد طرز تهیه کیش لورن فرانسوی شما می توانید از خمیر پای هم بدین منظور استفاده کنید اگر چه در دستور اصلی آن خمیر فونسه یا بریزه استفاده می شود. ولی نگران نباشید چون طرز تهیه خمیر فونسه را در اینجا به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه خمیر فونسه یا بریزه

برای تهیه خمیر فونسه کیش لورن شما باید ۲۵۰ گرم آرد را در ظرفی بریزید. ۱/۲ لیوان شیر را با یک عدد زرده تخم مرغ و کمی نمک مخلوط نمایید. وسط آرد را گود کنید حال مایه شیر و زرده نخم مرغ را در وسط آن بریزید و به آرامی با نوک انگشتانتان آن ها را به هم بزنید تا آرد با آن ها ترکیب شود. ۱۲۵ گرم کره را در دمای محیط قطعه قطعه کنید و به داخل این خمیر اضافه نمایید. حال وقت آن است که تمامی مواد خمیر فونسه را با هم مخلوط کنید. این مواد را کاملا با حرکات دست مالش دهید. این خمیر چسبندگی پیدا خواهد کرد. سپس رویه خمیر بریزه را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ ساعت خمیر استراحت نماید. بعد از گذشت این زمان می توانید آن را در قالب گرد نسوز از قبل چرب کرده انداخته و به طور یکنواخت و مسطح آن را بپوشانید. دقت کنید که قطر خمیر در کیش لورن در همه جای سطح قالب به یک اندازه باشد.

در صورتی که بخواهید یک لیش لورن شیرین با محتوای مواد شیرین داشته باشید بهتر است از خمیر شیرین استفاده کنید بدین منظور ۳ قاشق سوپ خوری شکر را به مایه خمیر اضافه نمایید. برای پخت هر چه بهتر این خمیر می توانید با چنگال چند سوراخ بر روی آن ایجاد کنید.

در پست های گذشته شما را با خمیر پیتزا آشنا نمودیم که در صورت تمایل می توانید از این آموزش هم استفاده کنید.

مراحل

1
انجام شده

خمیر را طبق اطلاعات داده شده در قالب پهن کنید. ژامبون را خرد کرده و با کره کمی سرخ نمایید و داخل خمیر بریزید. تخم مرغ ها را در یک ظرف ریخته و با همزن کاملا هم بزنید تا کف کنند. خردل و کمی نمک به آن اضافه کنید. و خامه را نیز به آرامی به این ترکیب مواد اضافه نمایید و هم بزنید و بر روی ژامبون های داخل قالب بریزید.

2
انجام شده

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را در بالاترین خانه فر از طرف پایین به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا اطراف نان شروع به برشته شدن نمایند. حال قالب را از فر خارج کرده و آن را به در بالاترین پنجره فر قرار دهید. حدود 15 تا 20 دقیقه زمان برای طلایی شدن رویه کیش لورن کافی است. می توانید غذا را با همان قالب سرو نمایید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
گراتن بروکلی
قبلی
طرز تهیه گراتن بروکلی
گراتن بروکلی
قبلی
طرز تهیه گراتن بروکلی