0 0
طرز تهیه کیک بادمجان و ماکارونی مجلسی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
125 گرم ماکارونی
2 یا 3 عدد بادمجان
به مقدار لازم روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
1 حبه سیر له شده
500 گرم گوشت یا مرغ چرخ کرده
2 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی رنده شده
1/2 پیمانه نخود فرنگی یخ زده
1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
1/2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
1 عدد تخم مرغ زده شده
1/2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کیک بادمجان و ماکارونی مجلسی

  • سرو 4
  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

اغلب افراد به دنبال روش های مختلف برای پخت لازانیا هستند بنابراین در هر نقطه دنیا هم که باشید حتما می توانید لازانیا به شکل و مدل های مختلف آماده سازی را پیدا کنید ولی پیدا کردن تنوع و خلاقیت در پخت ماکارونی به شکل لازانیا از عهده هر کسی بر نخواهد آمد. بنابراین بهتر است با روش های جدید و متنوع برای پخت ماکارونی آشنا شوید تا بتوانید مهارت آشپزی خودتان را به دیگران نشان دهید. یکی از این خلاقیت های آشپزی با ماکارونی، کیک بادمجان و ماکارونی می باشد که کمتر کسی به سراغ آن می رود. ما در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک بادمجان و ماکارونی آشنا کنیم با ما همراه باشید.

در پست های گذشته شما را با طرز تهیه لازانیای قابلمه ای، لازانیا با سویا آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید از آن ها استفاده کنید.

کیک بادمجان و ماکارونی

طرز تهیه کیک بادمجان و ماکارونی نیاز به مهارت خاص آشپزی ندارد بنابراین ما در اینجا تنها به بیان چند نکته در مورد آن بسنده می کنیم.

طرز تهیه کیک بادمجان و ماکارونی یک دستور پخت ایتالیایی است بنابراین انواع پنیر های مختلف در آن استفاده می گردد، از طرفی تمامی پنیرهای به کار رفته در آن لذت خوردن این غذا را دو چندان می کنند. برای آشنایی هر چه بیشتر شما با انواع پنیر های مورد استفاده در آشپزی، شما را به خواندن این پست دعوت می کنیم.

برای آماده سازی بادمجان برای سرخ کردن بهتر است ورقه های نازک برش یافته بادمجان را روی یک سینی قرار دهید و کمی نمک بر روی سطح آن ها بپاشید. سپس ۲۰ دقیقه صبر کنید و در نهایت آن ها را با آب بشویید. دقت کنید قبل از سرخ کردن بادمجان ها حتما آن ها را کاملا خشک کنید. انجام این فرآیند هم باعث عدم تغییر رنگ بادمجان ها شده و هم این که از جذب بیشتر روغن توسط آن ها جلوگیری می کند.

برای آماده سازی این کیک بادمجان و ماکارونی بهتر است از یک قالب گرد ۲۳ سانتی متری استفاده کنید. برای برگرداندن کیک بادمجان و ماکارونی بهتر است اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه هم چنان در قالب بماند تا خنک شود سپس اقدام به برگرداندن کنید.

مراحل

1
انجام شده

آماده سازی مواد میانی

در ابتدا قالب مورد نظر را چرب کنید. ماکارونی ها را طبق دستور بسته بپزید. بادمجان را بعد از شستن به صورت ورقه ای برش دهید. بعد از طی کردن فرآیند آماده سازی بادمجان ها، آن ها را کمی سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن ها به سراغ تفت دادن پیاز و سیر له شده بروید. این کار را با مقدار اندکی روغن در یک ماهی تابه انجام دهید. گوشت را به آن ها اضافه نموده و هم چنان تفت دهید. بعد از این که این مواد کاملا سرخ شدند می توانید گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید این مواد با هم به جوش بیایند. بعد از جوشیدن می توانید حرارت را کم کنید و اجازه دهید این مواد به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه با هم خوب پخته شوند.

2
انجام شده

آماده سازی مواد ماکارونی

ماکارونی های پخته شده را به همراه نخود فرنگی، پنیر موزارلا، پنیر چدار، تخم مرغ و نیمی از پنیر پارمزان در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

3
انجام شده

روشن کردن فر

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

4
انجام شده

چیدن در قالب

در میانه قالب چرب شده یک تکه بادمجان قرار داده و 3/4 تعداد ورقه های بادمجان ها را به شکل گلبرگ در اطراف قالب بچینید. کف و دیواره های قالب را خوب با این بادمجان ها پوشش دهید. نصف پنیر پارمزان را بر روی این بادمجان ها بریزید. مخلوط گوشت و ماکارونی را با هم در یک ظرف یکی نموده و مخلوط کنید. مخلوط حاصل را روی بادمجان ها بریزید. آن ها را با ته یک قاشق خوب فشرده کنید. مابقی بادمجان ها را روی آن ها بچینید. مابقی پنیر پارمزان را بر روی بادمجان بپاشید.

5
انجام شده

قالب آماده شده را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که رویه پنیرها کاملا طلایی شوند. حال می توانید قالب را از فر خارج نموده و سپس می توانید آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
مربای شاه توت
قبلی
طرز تهیه مربای شاه توت سیاه
دسر تمشک
بعدی
طرز تهیه دسر ژله سیب و تمشک با سس پرتقال
مربای شاه توت
قبلی
طرز تهیه مربای شاه توت سیاه
دسر تمشک
بعدی
طرز تهیه دسر ژله سیب و تمشک با سس پرتقال