• خانه
  • کیک
  • طرز تهیه کیک شکلاتی آبنباتی مخصوص کریسمس
0 1
طرز تهیه کیک شکلاتی آبنباتی مخصوص کریسمس

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
170 گرم کره (برای کیک شکلاتی)
3/4 فنجان شکر دانه درشت
3/4 فنجان شکر قهوه ای
3 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
1 و 1/2 فنجان باترمیلک در دمای اتاق
2 فنجان آرد کامل
1 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
1 و 1/2 قاشق غذا خوری جوش شیرین
3/4 قاشق غذا خوری نمک
3/4 فنجان سفیده تخم مرغ (برای تزیین)
6 فنجان پودر قند
3 فنجان کره قرار گرفته در دمای اتاق
1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
2 قاشق غذا خوری عصاره نعناع
170 گرم شکلات شیرین نشده
1 فنجان آبنبات خرد شده
3 فنجان شکلات رنده شده

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کیک شکلاتی آبنباتی مخصوص کریسمس

غذای:
    • 2 ساعت و 52 دقیقه
    • سرو 16
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    اگر شما جزو افرادی هستید که عاشق طعم شکلات همراه با نعناع هستید پس این کیک شکلاتی آبنباتی مخصوص کریسمس یک گزینه ویژه و جذاب برای شما خواهد بود. این کیک خیس شکلاتی از سه لایه تشکیل شده که با درون مایه آبنبات پر شده است. البته لایه رویی این کیک با روکش شکلاتی و آبنبات های نعناعی تزیین شده است. در این پست از دندی سایت تصمیم داریم شما را با این کیک جالب بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

    کیک شکلاتی آبنباتی

    در مورد کیک شکلاتی آبنباتی باید بگوییم که اگر تمایل چندانی به استفاده از مدل های درخت کاج در تزیینات کیک خود ندارید بنابراین این مدل کیک ها می توانند بهترین راه چاره برای فرار از استفاده از درخت کاج و یا تزیینات سبز رنگ باشند از طرفی نوعی کیک تولد کریسمس با نمای ساده نیز محسوب می شوند. در باترکریم مورد استفاده در این کیک از قطعات آبنبات استفاده شده که خود تداعی کننده کیک تولد با تم کریسمس می باشد.

    در پست های گذشته انواع کیک شکلاتی مورد بررسی قرار گرفتند که در صورت علاقه مندی می توانید به این پست مراجعه کنید.

    در مورد تهیه این کیک شکلاتی باید خاطر نشان کنیم که به علت استفاده از آبنبات در این باترکریم این کیک احتمال چسبندگی با گذشت زمان وجود دارد، در نتیچه چنان چه علاقه مند به استفاده از این کیک شکلاتی آبنباتی به عنوان کیک تولد برای کریسمس خود هستید نیازی به شروع کار از چند ساعت قبل وجود ندارد. البته اگر چنان چه تمایلی به این کار نداشته باشید می توانید از آن در باترکریم استفاده نکنید و تنها به قرار گیری آن در قسمت های خشک کیک بسنده کنید. در این صورت ماندگاری کیک شما هم به مدت ۳ الی ۴ روز در یخچال افزایش خواهد یافت.

    برای آشنایی بیشتر با انواع و نحوه کار کردن با باتر کریم می توانید از این پست کمک بگیرید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    یک قالب 22 سانتی متری را چرب کنید. فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کره و دو شکر سفید و قهوه ای را در یک کاسه بزرگ ریخته و به مدت حدود 5 دقیقه تا زمانی که حالت کرمی پیدا کنند آن ها را با دور کند همزن بزنید. تخم مرغ را به یکباره اضافه نموده و هم زدن را ادامه دهید. سپس عصاره وانیل را به آن اضافه کنید.

    2
    انجام شده

    در یک کاسه جداگانه آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین را بعد از الک کردن با هم ترکیب کنید. یک چهارم از این مواد را به مواد قبلی اضافه نموده و با همزن بزنید. بعد از این که رگه های آرد کاملا از بین رفت می توانید یک سوم باترمیلک را به آن اضافه کنید. بعد از این که این مواد کاملا ترکیب شدند به تناوب مواد خشک و تر را اضافه کرده و هم بزنید تا جایی که مواد خشک تمام شوند. وقتی که تمامی مواد خشک به طور کامل ترکیب شدند می توانید همزن را خاموش کنید. مایه کیک را درون قالب کیک بریزید. آن را درون فر به مدت 22 تا 5 دقیقه قرار دهید تا بپزد. (تا جایی که با فرو کردن خلال دندان چیزی از مایه کیک به آن نچسبد). قبل از تزیین کیک اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شود.

    3
    انجام شده

    مواد رویی

    سفیده تخم مرغ، پودر شکر و نمک را در یک کاسه بریزید. این مواد را با همزن هم بزنید. این کار را با سرعت ملایم انجام دهید تا هیچ ماده خشک در آن باقی نماند. همزن را خاموش کرده، کناره های کاسه را به وسط کاسه جمع کنید. دوباره با سرعت متوسط به مدت حدود 5 دقیقه هم بزنید. بعد از این مدت کره را بصورت یک الی دو قاشق به این مواد اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با دور کند همزن هم بزنید. بعد از مخلوط شدن کره، عصاره وانیل و نعناع را به آن اضافه کنید. همزن را متوقف کرده و مایه چسبیده به کناره های ظرف را به طرف مرکز کاسه جمع کنید. این مواد را به مدت 10 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید. باترکریم را به نصف تقسیم کنید. به نصفی از آن شکلات شیرین نشده و به نیم دیگر آبنبات های خرد شده را اضافه کنید.

    4
    انجام شده

    برای مونتاژ کیک یک لایه از کیک را روی مقاله قرار داده، سپس نیمی از مواد تزیینی حاوی آبنبات را روی آن پخش کنید. لایه دوم کیک را روی آن قرار داده و نیمه مابقی از مواد حاوی آبنبات را روی آن پخش کنید. لایه سم کیک را روی آن قرار داده و اینبار رویه شکلاتی را به صورت نازک روی تمامی کیک پخش کنید. پوشش شکلاتی باید به صورت خرده نان باید دیده شود. کیک را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه های شکلاتی رویی به خوبی دیده شوند.

    5
    انجام شده

    بعد از گذشت این مدت زمان یک لایه ضخیم از شکلات رنده شده را به کناره ها و رویه کیک آغشته کنید. از یک دست برای چسباندن این شکلات های خرد شده به کناره های کیک کمک بگیریدو آن ها را کمی فشار دهید تا کاملا بچسبند و قطعات اضافی از آن ها بریزند. می توانید از آبنبات ها برای تزیین کمک بگیرید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    کوکی ردولوت
    قبلی
    طرز تهیه کوکی ردولوت قرمز رنگ
    کیک اپرا
    بعدی
    طرز تهیه کیک اپرا
    کوکی ردولوت
    قبلی
    طرز تهیه کوکی ردولوت قرمز رنگ
    کیک اپرا
    بعدی
    طرز تهیه کیک اپرا