• خانه
  • کیک
  • طرز تهیه کیک پاپلی یک نوع کیک عربی ساده
0 0
طرز تهیه کیک پاپلی یک نوع کیک عربی ساده

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ
9 قاشق غذا خوری شکر
1/4 قاشق چای خوری وانیل
9 قاشق غذا خوری شیر خشک
9 قاشق غذا خوری روغن مایع
3 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
1/5 فنجان آرد
1 قاشق غذا خوری پکینگ پودر
1 پنس نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کیک پاپلی یک نوع کیک عربی ساده

  • متوسط

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

کیک پاپلی یک نوع کیک ساده عربی است که علی رغم ظاهر پیچیده آن طرز پخت بسیار آسانی دارد. همانند طرز پخت بسیار راحت آن از طعم بسیار ملایمی نیز برخوردار است، به طوری که طعم آن را می توان چیزی ما بین نان و کیک دانست و از آن به عنوان یک میان وعده مناسب استفاده نمود. در این پست از دندی سایت تصمیم داریم تا شما را با طرز تهیه کیک پاپلی آشنا کنیم با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک پاپلی یا کیک البابلی

در دستور کیک پاپلی از شیر خشک قنادی استفاده خواهد شد. باید دقت کنید که شیر خشک قنادی متفاوت از شیر خشک مورد استفاده برای تغذیه کودکان است. در این شیر خشک قنادی نباید حاوی نمک باشد پس به این موضوع بهتر است قبل از استفاده توجه نمایید. البته بهترین روش برای استفاه از این شیر خشک این است که قبل از مصرف حتما الک شود، تا احتمال گلوله شدن آن از بین رود.

مقدار آرد مورد استفاده برای تهیه کیک پاپلی ۱/۵ فنجان یا ۱ و ۱/۲ پیمانه است که این مقدار از آرد باید برای هر قسمت از پاپلی کیک مورد استفاده قرار گیرد. خمیر کیک پاپلی بسیار لطیف است به طوری که با گلوله کردن آن در دست هیچ گونه ترکی در آن ایجاد نمی شود.

چنان چه علاقه مند به یادگیری نحوه پخت یک کیک با نمایی کاملا متفاوت می باشید کیک زوکوتو شاید بتواند این نیاز شما را برآورده سازد.

می توانید بنا به سلیقه خودتان از موادی هم چون شکلات، مارمالاد و یا کرمفیل در درون خمیرها استفاده نموده و سپس آن ها را در کف قالب بچینید. برای پخت کیک پاپلی می توانید از فر برقی هم بدین منظور استفاده نمایید که در این صورت ۲۰ درجه دما و یا کمتر برای آن کافی می باشد. البته از تابه هم می توان برای پخت آن استفاده نمود. حتما بعد از پخت بلافاصله آن را از فر خارج کنید تا خشک نشود.

در پست های گذشته شما را انواع آرد مصرفی در صنعت قنادی و شیرینی پزی آشنا نمودیم که در صورت علاقه مندی می توانید به آن مراجعه کنید.

مراحل

1
انجام شده

در ظرفی تخم مرغ را با وانیل و شکر به مدت 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا یکدست و صاف گردد. سپس روغن را به این مواد اضافه کرده و به مدت حدود یک دقیقه تا ترکیب شدن کامل آن ها را هم بزنید. سپس شیر خشک را به این ترکیب موادی اضافه نمایید و دوباره به هم زدن ادامه دهید. این ترکیب مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت پدر کاکائو را اضافه نمایید. به طور جداگانه آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم ترکیب نموده و به هر قسمت این ترکیب مواد را اضافه کنید. البته بهتر است به قسمت سفید رنگ کیک 3 قاشق آرد بیشتر را اضافه کنید.

2
انجام شده

حال که خمیر سفت گردید شروع به ورز دادن خمیر با دست نمایید و آن را یکدست کنید. یک قالب 25 سانتی را آماده و چرب کنید. از این خمیرها به صورت گلوله ای درست کرده و با سلیقه خودتان در کف ظرف بچینید. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. این قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
دسر سوپانگل
قبلی
طرز تهیه دسر سوپانگل یک نوع پودینگ شکلاتی ترکیه ای
اکلر شکلاتی
بعدی
طرز پخت شیرینی اکلر شکلاتی قلبی شکل
دسر سوپانگل
قبلی
طرز تهیه دسر سوپانگل یک نوع پودینگ شکلاتی ترکیه ای
اکلر شکلاتی
بعدی
طرز پخت شیرینی اکلر شکلاتی قلبی شکل