0 0
طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی مجلسی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

11 عدد توت فرنگی درسته
1 عدد کیک اسفنجی نازک گرد
چند تکه توت فرنگی خرد شده چهار گوش
1 و 1/2 قاشق غذا خوری شکر دانه درشت
1/2 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
1 و 3/4 فنجان آب
3 قاشق غذا خوری شکر دانه درشت
5 ورق ورقه ژلاتین
1/3 فنجان عصاره لیمو
2 قاشق غذا خوری عسل
3/4 قاشق غذا خوری شکر دانه درشت
1/2 قاشق غذا خوری عصاره میوه گیلاس
3/4 فنجان خامه زده شده

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی مجلسی

غذای:
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    هیچ چیزی بهتر از یک کیک ژله ای توت فرنگی مجلسی برای مهمانی ها و دور همی های تابستانی نیست. شما می توانید از این کیک ژله ای به عنوان یک دسر ژله ای توت فرنگی هم استفاده کنید. تنها باید به این نکته توجه داشته باشید که برای آماده سازی این دسر نیاز به دقت و توجه زیادی دارید.

    کیک ژله ای توت فرنگی مجلسی

    می توان گفت این کیک به لحاظ ظاهری شاید کمی شبیه به چیز کیک یخچالی باشد ولی با این تفاوت که به جای استفاده از بیسکویت های خرد شده از کیک اسفنجی نازکی استفاده می شود.

    • برای درست کردن ژله توت فرنگی شما باید ۱/۲ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را با ۱ قاشق غذا خوری آب ترکیب نمایید.
    • برای درست کردن ژلاتین لیمویی ۵ ورقه ژلاتین را در آب سرد بخیسانید.
    • در درست کردن ژله توت فرنگی این کیک ژله ای شما به ۱ و ۱/۲ قاشق غذا خوری شکر دانه درشت، در مورد ژله لیمویی هم به ۳ قاشق غذا خوری شکر دانه درشت و کرم خامه ای هم به ۳/۴ قاشق غذا خوری شکر دانه درشت نیاز خواهید داشت.
    • در یک قالب گرد یک کیک اسفنجی را باید آماده کنید و مابقی مراحل آماده سازی کیک ژله ای را در همین قالب گرد دنبال خواهید کرد.
    • دقت کنید شما به دو قالب گرد نیاز دارید یک قالب گرد حدودا ۱۸ سانتی متری یا ۱۷ اینچی برای قرار دادن کیک اسفنجی نیاز دارید. قالب گرد دوم برای این کیک ژله ای باید در حدود ۱۰٫۵ سانتی متر یا ۴ اینچ باشد.

    مراحل

    1
    انجام شده

    کیک اسفنجی در قالب را مورد نظر آماده کرده و توت فرنگی ها را در دور تا دور قالب گرد بچینید و آن را کنار بگذارید. برای درست کردن ژله توت فرنگی مواد توت فرنگی خرد شده را به همراه شکر دانه درشت و پودر ژلاتین ترکیب شده را با آب در یک غذا ساز بریزید و کاملا آن ها را با هم ترکیب نمایید.

    2
    انجام شده

    در قالب گرد دوم یا 4 اینچ را با پوشش پلاستیکی دور تا دور آن را بپوشانید سپس مواد ژله توت فرنگی را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا سرد و خنک شود.

    3
    انجام شده

    در یک کاسه مخلوط کن شکر دانه درشت، عصاره آلبالو یا گیلاس و خامه زده شده را با هم مخلوط کنید. این ترکیب را به مدت 8 دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک ترکیب صاف و یک دست و البته سفتی را ایجاد نماید. سپس ژله توت فرنگی درست شده در مرحله قبل را با یک لایه صاف از این خامه زده شده بپوشانید و آن ها را در فریزر قرار دهید تا خود را بگیرند.

    4
    انجام شده

    در یک قابلمه که بر روی حرارت متوسط قرار داده اید آب و شکر را اضافه کنید. ورقه ژلاتین خیسانده شده را به آن ها اضافه نموده و اجازه دهید تا آن ها آب شوند. هم زمان این مواد را مخلوط کنید. عصاره لیمو و عسل را به این ترکیب مواد اضافه کنید و آن ها را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. یک سوم از این مخلوط ژلاتینی را روی کیک اسفنجی بریزید. ژله توت فرنگی آماده شده را در وسط آن قرار دهید و مابقی ژلاتین لیمویی را بر روی آن ها بریزید تا آن ها را کاملا بپوشاند. این قالب را در یخچال قرار دهید تا خودشان را کاملا بگیرند. در هنگام سرو آن را از قالب جدا نموده و با مواد دلخواه مانند گارنیش سرو نمایید.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    پای مرغ
    قبلی
    طرز تهیه پای مرغ کلاسیک
    پلوی یونانی
    بعدی
    طرز تهیه پلوی یونانی
    پای مرغ
    قبلی
    طرز تهیه پای مرغ کلاسیک
    پلوی یونانی
    بعدی
    طرز تهیه پلوی یونانی