0 0
طرز تهیه گراتن بروکلی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

2 تا 3 دسته بروکلی متوسط
50 گرم کره
3 قاشق سوپ خوری آرد سفید گندم
3 لیوان شیر
100 گرم خامه
100 گرم پنیر رنده شده
1 قاشق مربا خوری خردل
به مقدار لازم نمک و فلفل

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه گراتن بروکلی

غذای:
    • آسان

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    گراتن بروکلی جزو غذاهایی است که شما به راحتی می توانید آن را با کلم بروکلی آماده کنید. البته می توانید از گل کلم سفید هم در آن استفاده نموده و گراتن گل کلم و بروکلی داشته باشید. ولی ما در این پست قصد داریم تا شما را با طرز تهیه گراتن کلم بروکلی آشنا کنیم با ما همراه باشید.

    گراتن بروکلی

    بروکلی نوعی سبزی است که شبیه به گل کلم می باشد ولی به رنگ سبز با ساقه های بلند و بسیار مطبوع و زود پز به فروش می رسد. بعضی از انواع کلم بروکلی گرد و بزرگ هستند و شباهت زیادی به گل کلم سفید پیدا می کنند ولی تفاوت فاحش آن ها وجود ساقه های بلند در بروکلی می باشد. در تهیه گراتن گل کلم بروکلی بهتر است در ابتدا کلم بروکلی را نیم پز کنید البته این کار باعث می شود که کرم های بسیار ریز سبز رنگ در آن هم از بین بروند. بنابراین در تهیه گراتن با بروکلی در ابتدا ظرفی را با آب پر کنید و آن را بجوشانید سپس یک قاشق نمک در آن آب حل نمایید. در گراتن بروکلی باید گل های کلم بروکلی را کوچک و ساقه های نازک آن را خرد نمایید و بعد از شستن آن ها آن ها را وارد آب جوش کنید. بدون گذاشتن در ظرف می توانید با حرارت ملایم بروکلی ها را بپزید. نیازی به پختن کامل آن ها نیست و در گراتن بروکلی نیم پز شدن آن ها کافی خواهد بود. دقت کنید نه تنها در طرز تهیه گراتن بروکلی بلکه به طور کلی بهتر است که بروکلی ها زمان اندکی در آب در حال جوش باقی بمانند و این کار نباید باعث تغییر رنگ دانه های سبز رنگ موجود در بروکلی ها و از بین رفتن خاصیت آنزیمی منحصر به فرد این سبزی گردد.

    در این گراتن بروکلی می توانید براساس علاقه یکی از پنیرهای رنده شده را انتخاب نمایید.

    در پست های گذشته شما را با طرز تهیه دو گراتن سیب زمینی و کرفس و هم چنین گراتن پاستا و گوشت آشنا نمودیم که در صورت تمایل می توانید از آن ها نیز بهره کافی را ببرید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    آماده سازی

    بعد از پختن بروکلی مطابق با دستور گفته شده آن ها را در صافی قرار دهید تا کاملا آب آن ها برود. در یک ظرف نسبتا گود آرد را ریخته و شیر را به آن اضافه کنید. این کار را به تدریج انجام داده و مدام هم بزنید تا گلوله ای در آن ایجاد نشود. چنان چه گلوله ای در آن وجود داشت می توانید آن را با صافی خارج کنید. ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایه به جوش بیاید و غلیظ گردد.

    2
    انجام شده

    خردل را با کمی نمک به این مایه اضافه کنید و کره را با آن ها ترکیب نمایید. زمانی که کره آب شد می توانید ظرف را از روی حرارت بردارید. خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

    3
    انجام شده

    یک ظرف گرد مناسب را چرب کنید. نیازی نیست که این ظرف زیاد عمق داشته باشد. از این سس مقداری را در کف ظرف بریزید. بروکلی های پخته را روی آن بچینید و صاف نمایید. بقیه سس را روی آن ها بریزید. پنیرهای رنده شده را روی آن ها بریزید.

    4
    انجام شده

    فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی بالاترین درجه حرارت فر قرار دهید تا زمانی که رویه پنیرها طلایی شود.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قارنی یاریخ
    قبلی
    طرز تهیه بادمجان شکم پر یا قارنی یاریخ
    کیش لورن
    بعدی
    طرز تهیه کیش لورن فرانسوی با ژامبون
    قارنی یاریخ
    قبلی
    طرز تهیه بادمجان شکم پر یا قارنی یاریخ
    کیش لورن
    بعدی
    طرز تهیه کیش لورن فرانسوی با ژامبون