• خانه
  • دسر
  • طرز تهیه گوشفیل خانگی یک شیرینی خوشمزه ماه رمضان
0 0
طرز تهیه گوشفیل خانگی یک شیرینی خوشمزه ماه رمضان

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
3 عدد تخم مرغ
1/2 لیوان شیر یا ماست
5 قاشق غذا خوری روغن یا کره
1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
500 گرم آرد
چند پره نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه گوشفیل خانگی یک شیرینی خوشمزه ماه رمضان

  • 3 ساعت
  • سرو 24
  • آسان

مواد لازم

دستور پخت

اشتراک

گوشفیل یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه ای است که اغلب در ماه مبارک رمضان طبخ می شود ولی شما می توانید گوشفیل خانگی تان را مطابق میل و سلیقه خود آماده کنید. گوشفیل از جمله شیرینی های شربتی به حساب می آید که تقریبا می توان گفت بسیار شبیه به زولبیا و بامیه می باشد. تنها باید در مورد تهیه گوش فیل به چند نکته توجه کنید.

  • اغلب نمی توان مقدار دقیقی را برای آرد گوشفیل تعیین کرد که این به دلیل نوع آرد مصرفی می باشد. شما می توانید به اندازه ای که خمیر نرمی به دست آمد آرد را به موادتان اضافه کنید.
  • دقت کنید که آرد زیاد هم به خمیرتان اضافه نکنید این کار تنها خمیر سفتی به شما خواهد داد.
  • اگر طرز تهیه گوشفیل با آرد برای شما مشکل است می توانید از خمیر یوفکا نیز بدین منظور استفاده کنید. تنها کافی است که خمیر یوفکا را به اندازه مورد دلخواه برش بزنید و سپس در روغن داغ غوطه ور سازید تا سرخ شده و پف کنند.
  • از روغنی داغ برای سرخ کردن استفاده کنید و سعی کنید قبل از داغ شدن کامل خمیرها را به درون روغن نیندازید.
  • برای این که گوشفیل زود بیات شده ای نداشته باشید از شربتی غلیظ استفاده کنید.
  • برای تزیین گوشفیل می توانید از پودر قند، پودر نارگیل، پودر گل محمدی و پودر پسته استفاده کنید.
  • برای تهیه شربت ۳ لیوان شکر را به همراه ۱ لیوان آب درون قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا شکر ها کاملا حل شوند سپس ۱/۴ لیوان گلاب، ۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید برای جلوگیری از شکرک زدن می توانید ۱/۲ قاشق چای خوری آب لیمو به این مواد اضافه کنید.
  • دقت کنید که غلظت زیاد شیره نیز می تواند باعث شکرک زدن شیره شما شوند پس این مسئله را حتما مد نظر داشته باشید.

در پست های گذشته شما را با تهیه نوعی خمیر هزارلا آشنا نمودیم که در صورت علاقه می توانید آن را مطالعه کنید.

مراحل

1
انجام شده
2 ساعت

آماده سازی خمیر

برای تهیه خمیر گوشفیل شما باید در یک کاسه در ابتدا تخم مرغ ها را هم بزنید و چند پره نمک را به همراه پکینگ پودر و ماست اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن این مواد باید آرد را به آرامی به این مواد اضافه کنید. در نهایت روغن را نیز با آن ها مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. این خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت 2 ساعت استراحت کند.

2
انجام شده

سرخ کردن خمیر

خمیر گوشفیل ها را بر روی سطحی صاف پهن کنید و به شکل های دلخواه برش زده و یا از قالب های مختلف استفاده کنید. در تابه ای روغن داغ آماده کرده و خمیرها را به درون آن بیندازید تا به رنگ طلایی سرخ شوند و پف کنند. بعد از این که هر دو طرف طلایی شد می توانید آن ها را از روغن خارج کنید.

3
انجام شده
5 تا 10 دقیقه

ریختن شیره

گوشفیل های سرخ شده را به صورت داغ درون شیره بیندازید. بعد از این که احساس کردید به قدر کافی شیره را به خود جذب کرده اند می توانید آن ها را درون صافی قرار دهید تا شیره اضافی از آن ها خارج شود. از انواع پودر مغزها هم چون گردو و پسته می توانید برای تزیین آن استفاده کنید.

Fatemeh

دیدگاه های دستورپخت

هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
خورش کنگر
قبلی
طرز تهیه خورش کنگر
کوفته تبریزی
بعدی
طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه به همراه نکات ریز پخت آن
خورش کنگر
قبلی
طرز تهیه خورش کنگر
کوفته تبریزی
بعدی
طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه به همراه نکات ریز پخت آن