• خانه
  • دسر
  • طرز تهیه یخ در بهشت ساده و با طعم میوه
0 0
طرز تهیه یخ در بهشت ساده و با طعم میوه

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
100 گرم آرد برنج
150 گرم نشاسته
500 گرم شکر
5 پیمانه شیر
4 پیمانه آب
نصف پیمانه گلاب

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

طرز تهیه یخ در بهشت ساده و با طعم میوه

غذای:
    • سرو 6
    • آسان

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    یخ در بهشت یکی از آن دسرهای خنکی است که از قدیم الیام همه با آن آشنا هستند. این دسر خنک هم با انواع طرح ها و طعم های گوناگون آماده می شود ولی ساده ترین نوعی از آن که بدون به کار بردن میوه می باشد دستوری از یخ در بهشت است که ما در این پست قصد آموزش آن را به شما داریم.

    یخ در بهشت با طعم میوه

    اگر نسبت به شیر حساسیت دارید و یا این که تمایلی یه استفاده از این مواد ندارید و دوست دارید یخ در بهشت با طعم میوه های تابستانی را امتحان کنید جای نگرانی نیست چون تنها کافی است که میوه مورد نظرتان را جایگزین استفاده از آرد برنج و پودر نشاسته و شیر کنید. به عنوان مثال در یخ در بهشت با طعم آلبالو می توانید یک کیلوگرم از آلبالو را با ۲۰۰ گرم شکر و ۲ قاشق غذا خوری آب لیموی ترش ترکیب کنید. این مواد را بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا کاملا بجوشند و شکر ها در آن حل شود سپس بعد از دو الی سه دقیقه غل زدن آرام این مواد بر روی حرارت می توانید آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید. مایه حاصل را در ظرفی ریخته و آن را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فریزر قرار دهید بعد از این مدت می توانید آن را از فریزر خارج نموده و بتراشید و دوباره در فریزر قرار دهید. این حالت باعث می شود تا دسر شما نمایی به شکل یخمک یا همان دسر سوربه داشته باشد. بهتر است از ظروف فلزی با عمق کم بدین منظور استفاده کنید تا فرآیند یخ زدن آن تسریع شود.

    در پست های گذشته شما را با دسر سوربه و یک نمونه از آن آشنا نمودیم که در صورت تمایل می توانید از آن استفاده کنید.

    مراحل

    1
    انجام شده

    در ابتدا برای درست کردن این یخ در بهشت ساده نشاسته را در آب حل کنید. می توانید از صافی هم بدین منظور استفاده کنید.

    2
    انجام شده

    آرد برنج را در شیر حل نمایید. در صورت مشاهده گلوله حل نشده می توانید این ترکیب را هم از صافی رد کنید. سپس دو محلو حاصل را با هم در یک قابلمه ترکیب نموده و آن را بر روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا هم ترکیب تان غلیظ شود و هم تمامی مواد حل نشده در آن حل گردند. بعد از این که مواد کمی گرم شدند می توانید شکر را هم به این مواد اضافه نموده و هم جنان به هم زدن ادامه دهید تا خوب این مواد جا بیفتند. قبل از این که حرارت را خاموش کرده و این مواد را از روی آن بردارید گلاب را هم اضافه کنید تا عطر و طعم آن باقی بماند. این مواد را در قالب مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید. حدود 2 ساعت زمان برای آماده شدن آن کافی است.

    Fatemeh

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    همبرگر با سویا
    قبلی
    طرز تهیه همبرگر با سویا یک همبرگر گیاهی و ارزان
    مافین توت فرنگی
    بعدی
    طرز تهیه مافین توت فرنگی به صورت چیز کیک
    همبرگر با سویا
    قبلی
    طرز تهیه همبرگر با سویا یک همبرگر گیاهی و ارزان
    مافین توت فرنگی
    بعدی
    طرز تهیه مافین توت فرنگی به صورت چیز کیک